Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns rezultatīvs Slovākijā un Ungārijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Krištopāns rezultatīvs Slovākijā un Ungārijā
Dainis Krištopāns
Foto: osporte.sk

Rezultatīvi mačos Slovākijā un Ungārijā cīnījies Latvijas izlases kandidāts Dainis Krištopāns, kurš "Tatran Prešov" handbolistiem palīdzējis izcīnīt uzvaras abos turnīros.

Austrijas līga

Divi no trīs Latvijas handbolistu klubiem izcīnīja uzvaras. Valda Labanovska (treneris) un Ulda Līberga pārstāvētā "HIT medalp Tirol" ar 32:31 (20:14) pieveica "JURI Union Leoben" handbolistus, Jāņa Glušaka "Alpla HC Hard" ar 27:23 (14:11) pārspēja "HC Linz AG" komandu, bet Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz" ar 26: 30 (13:16) atzina "Moser Medical UHK Krems" vienības pārākumu.

Jānis Glušaks bija precīzs vienu reizi, bet Uldis Lībergs atzīmējās ar diviem precīziem metieniem.

Turnīra tabulā pēc trīs aizvadītajām kārtām Glušaka komanda ieņem ceturto vietu, Labanovska un Līberga - sesto pozīciju, bet Bražņikova - septīto.

Norvēģijas līgas

Otro zaudējumu pēc kārtas augstākajā līgā pēc kārtas piedzīvoja Elvija Borodovska pārstāvētā "Follo", kas ar 25:33 izbraukumā zaudēja "Runar" handbolistiem. Mūsu handbolists vārtus neguva. Turnīra tabulā pēc divām kārtām "Follo" ieņem priekšpēdējo vietu 12 komandu konkurencē.

Pēc spēka otrajā līgā minimālu uzvaru izcīnīja Eināra Kiršteina "Herluf Moss", kas ar 30:29 pārspēja "Sandefjord" handbolistus. Arī Kiršteins vārtus neguva. Turnīra tabulā pēc divām kārtām komanda ieņem otro vietu.

Spānijas de Honor Plata divīzija

Ar zaudējumu sezonu uzsāka Andreja Kuzmina pārstāvētā "Grupo Pinta Torrelavega", kas ar 23:31 (11:11) zaudēja "ARS Palmanaranja" handbolistiem. Kuzmins vārtus neguva. Turnīra tabulā komanda ieņem 15. vietu 16 komandu konkurencē.

Portugāles A1 līga

Pirmo uzvaru sezonas otrajā spēlē izcīnīja Austra Tuminska "SC Horta", kas ar 32:30 (18:16) pieveica "SL Benifica" handbolistus. Tuminskis bija precīzs vienu reizi. Turnīra tabulā "SC Horta" pēc divām aizvadītajām kārtām pakāpusies uz ceturto vietu.

Slovākijas un Ungārijas ekstralīgas

Bez zaudējumiem Slovākijā turpina cīnīties Daiņa Krištopāna "Tatran Prešov", kas ar 39:29 (17:16) pieveica "MŠK Hlohovec" handbolistus. Mūsu handbolists guva trīs vārtus. Pēc tam nedēļas nogalē Ungārijas līgā latvieša komanda ar 33:29 (14:17) pieveica "Pick Szeged" handbolistus, bet Dainis guva piecus vārtus.

Turnīra tabulā abās līgās "Tatran Prešov" ieņem pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
Norsk Topphåndball
Offizielle Handball Liga Austria Website
C.D. Torrebalonmano Grupo Pinta
Sporting Club da Horta - Site Oficial
denník šport
tatranprsov.sk

     [+] [-]

, 2010-09-20 17:34, pirms 14 gadiem
Dainis sāk iespēlēties!