Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sportam" iespēja nodrošināt piekto vietu

Jānis Pārums

"Jūrmalas Sportam" iespēja nodrošināt piekto vietu
Edgars Korzāns (Jūrmalas Sports)
Foto: Ritvars Raits

Piektdien plkst. 20:00 Vaiņodē tiks aizvadīta SynotTip handbola Virslīgas spēle turnīrā par 5. līdz 7. vietu starp vietējo Vaiņodi un "Jūrmalas Sportu".

Šobrīd tikai šīs divas komandas pretendē uz piekto vietu, kamēr ASK/LSPA vairs nevar pakāpties augstāk par sesto pozīciju. Jūrmalnieki šobrīd trijās spēlēs izcīnījuši trīs uzvaras un ir ļoti tuvu tam, lai šo mini turnīru noslēgtu augstākajā pozīcijā.

Šobrīd "Jūrmalas Sports" atrodas vislabvēlīgākajā pozīcijā – teorētiski Ivara Dumarāna vadītie handbolisti var atļauties pat zaudēt pēdējā spēlē, taču ar ne vairāk kā piecu vārtu starpību. Tas gan ir tikai gadījumā, ja Vaiņode uzvarēs atlikušajās divās spēlēs. Ja vaiņodnieki kādā no atlikušajām spēlēm netiks pie panākuma (pret Jūrmalu nepieciešams vismaz +6), tad "Jūrmalas Sports" nodrošinās piekto vietu.

Visi aprēķini gan būs lieki, ja jūrmalnieki šīvakara spēlē tiks vismaz pie punkta – neizšķirta gadījumā kļūs zināmas visu triju komandas ieņemtās vietas, proti, jūrmalnieki būs piektie, Vaiņode sestā un armijnieki – septītie. Savukārt, ja Jūrmala tiks pie panākuma, sestās vietas liktenis izšķirsies pēdējā spēlē starp Vaiņodi un ASK/LSPA (pirmajā aplī Vaiņodes uzvara ar 37:30).

Turnīra par 5. līdz 7. vietu pirmajā aplī "Jūrmalas Sports" savā laukumā bija pārāki ar 34:29, bet pirms tam uzvarēja trijās no četrām savstarpējām spēlēm – 34:33, 29:25, 24:30 un 29:26. Zīmīgi, ka jūrmalnieki uzvarēja abās izbraukuma spēlēs, bet vienīgo zaudējumu pret Vaiņodi piedzīvoja savā laukumā.

Izslēgšanas spēles
Turnīra tabulas
Rezultatīvākie spēlētāji

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2018-04-20 13:27, pirms 6 gadiem
tiešām ar ne vairāk kā piecu vārtu starpību??? ja būs pieci, tad Vaiņode būs priekšā.