Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināli jau šajā nedēļas nogalē

Jānis Pārums

SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināli jau šajā nedēļas nogalē
Foto: Ritvars Raits

Šo sestdien un svētdien ar spēlēm Spuņciemā un Rīgā startēs SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināli.

Pamatojoties uz regulārā čempionāta rezultātiem ceturtdaļfinālā sacentīsies "Ogre/Miandum" (4. vieta regulārajā čempionātā) un "Jūrmalas Sports" (5.), kā arī "Latgols" (3.) un ASK/LSPA (6.).

Sestdien plkst. 15:30 Spuņciemā "Jūrmalas Sports" uzņems "Ogre/Miandum", bet atbildes spēle tiks aizvadīta 1. aprīlī plkst. 18:00 Ogrē. Savukārt otrs ceturtdaļfināls sāksies svētdien, kad plkst. 15:00 ASK zālē Rīgā ASK/LSPA uzņems Ludzas "Latgolu". Otrā spēle 1. aprīlī plkst. 15:00 tiks izspēlēta Ludzā. Ceturtdaļfinālos uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā.

Ogres un Jūrmalas komandu pāra uzvarētājs pusfinālā sacentīsies ar regulārā čempionāta uzvarētāju "Tenax Dobele", savukārt "Latgols" un ASK/LSPA pāra uzvarētājs – ar "Celtnieks Rīga". Pusfinālos uzvarētājs tiks noteikts sērijā līdz divām uzvarām, bet finālā un par bronzas medaļām – sērijā līdz trim uzvarām. SynotTip handbola Virslīgas regulārajā čempionātā vēl gan atlikusi viena spēle starp "Celtnieks" un "Tenax" komandām, kas notiks trešdien, 22. martā, taču vietu sadalījumu tā neietekmēs.

Virslīgā sievietēm un 1. līgā vīriešiem, kur vēl norit regulārā čempionāta spēles, izslēgšanas turnīrs sāksies aprīļa sākumā.

SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināli

DatumsLaiksVietaKomandas
25.03.15:30SpuņciemsJūrmalas Sports – HK Ogre/Miandum
26.03.15:00RīgaASK/LSPA – SK Latgols
01.04.15:00LudzaSK Latgols – ASK/LSPA
01.04.18:00OgreHK Ogre/Miandum – Jūrmalas Sports

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv