Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LČ decembra Baltatour labākie spēlētāji - vārtsargi Ozoliņš un Malceniece

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

LČ decembra Baltatour labākie spēlētāji - vārtsargi Ozoliņš un Malceniece
Lauris Ozoliņš (HK Ogre)
Foto: Ritvars Raits

Par Latvijas Virslīgas handbola čempionāta "Baltatour" labākajiem spēlētājiem pretinieku komandu vērtējumā decembrī atzīti vārtsargi Lauris Ozoliņš (HK Ogre) un Agnija Malceniece (LAT-98).

Murjāņu Sporta ģimnāzijas skolēns 18 gadus vecais Lauris Ozoliņš kopā ar "HK Ogre" komandu decembra mēnesī izcīnīja divas uzvaras pār "ASK/LU" un RTU. Turnīra tabulā ogrēnieši ar 15 izcīnītajiem punktiem šobrīd ieņem trešo vietu. Trešdien "HK Ogre" aizvadīs svarīgu cīņu, savā laukumā plkst. 19:30 uzņemot ceturtā vietā esošo "Jūrmalas Sports".

Virslīgā sievietēm decembrī par labāko spēlētāju tika atzīta "LAT-98" vārtsardze Agnija Malceniece, kurai šogad paliks 16 gadi. Talantīgā vārtsardze iekļauta arī Latvijas izlases kandidātu sarakstā IHF/EHF "Challenge Trophy" turnīram. Decembrī "LAT-98" piedzīvoja trīs zaudējumus, turnīra tabulā ar vienu uzvaru komanda ieņem sesto vietu.

Latvijas 1. līgas čempionātā par "Baltatour" labāko spēlētāju trešo (!) mēnesi pēc kārtas tika atzīts "MSĢ/LAT-98" handbolists Emīls Kurzemnieks. Ar parādīto sniegumu 15 gadus vecais spēlētājs izcīnīja vietu arī Latvijas U-18 izlases sastāvā 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Ar 91 gūtajiem vārtiem Kurzemnieks ir 1. līgas rezultatīvākais spēlētājs, "MSĢ/LAT-98" turnīra tabulā ierindojas septītajā vietā.

Latvijas čempionāta "Baltatour" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 25-35% atlaidi.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

"Baltatour" ir uzticams Latvijas Handbola federācijas ceļojumu partneris un aktīvs līdzjutējs, kas jau ilgus gadus nodrošina sportistu nokļūšanu uz spēlēm.

Baltatour labākie LČ spēlētāji 2013./2014. gada sezonā

Oktobrī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Elita Ekkerte (Stopiņu NHK), Emīls Kurzemnieks (Dobeles SS)
Novembrī: Aleksandrs Krastiņš (Dobeles Tenax), Dace Potapova (Salaspils SS), Emīls Kurezmnieks (MSĢ/LAT-98)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv