Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"LSPA" un "Tenax" handbolisti cīnīsies Baltijas līgā

"LSPA" un "Tenax" handbolisti cīnīsies Baltijas līgā
Foto: handball.lv

Uzreiz pēc Latvijas dzimšanas dienas mūsu spēcīgākie klubi "LSPA" un Dobeles "Tenax" aizvadīs Baltijas līgas cīņas Rīgā un Dobelē tiekoties ar Lietuvas spēcīgākajiem klubiem.

Astoņās spēlēs mūsu klubi ir izcīnījuši tikai vienu uzvaru, kuru pie tam "LSPA" izcīnīja savstarpējā mačā pieveicot Dobeles "Tenax". Smagi mūsējiem klāsies arī spēlēs ar lietuviešiem, kuru abi klubi ierindojas pirmā trijniekā. Uzvaras šajos mačos viņiem praktiski jau nodrošinās iekļūšanu FINAL4.

Latviešu nākamie pretinieki turnīra līdere "Žemaitijos Dragunas", kā arī trešās vietas īpašniece "VHC Sviesa" katra četros mačos tikai reizi ir sajutušas zaudējuma garšu. Turklāt "Žemaitijos Dragunas" savā mājas turnīrā piecās spēlēs ir izcīnījuši tikai uzvaras.

Ar pašreizējo sniegumu apmierināts ir "LSPA" galvenais treneris Andris Molotanovs: "Svarīgi mums ir atrast savu spēles stilu, uzlabot aizsardzību, kā arī iespēlēt kombinācijas." Turpretī Dobeles "Tenax" menedžeris Ivars Zariņš atzīst, ka viņa gados jaunā komanda ar katru spēli demonstrē arvien labāku sniegumu: "Mēs pieļaujam daudz kļūdas, taču Lietuvas komandas nav neuzveicamas. Tas jau pierādījās pirmssezonas draudzības spēlēs."

Sestdien plkst. 17:00 Dobeles "Tenax" savā laukumā uzņems "VHC Šviesa", bet "LSPA" ASK sporta zālē spēlēs ar "Žemaitijos Dragunas", savukārt svētdien abas vienības mainīsies ar pretiniekiem - Dobelē spēle notiks plkst. 14:00, bet Rīgā plkst. 16:30.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija


, 2011-11-19 12:07, pirms 12 gadiem
2 uzvaras 4 spēlēs
, 2011-11-19 13:44, pirms 12 gadiem
Crazy monkey jau droši vien nerādīs... vienīgi atliek braukt uz zāli.. hmm...
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.