Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Velimirs Petkovičs debitē ar uzvaru

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Velimirs Petkovičs debitē ar uzvaru
Aivis Jurdžs komandas jaunā galvenā trenera Velimira Petkoviča debijas spēlē izcēlās ar 7 gūtiem vārtiem.

Ar pārliecinošu uzvaru pie Ģirta Lilienfelda un Aivja Jurdža pārstāvētās komandas ThSV "Eisenach" stūres Vācijas 2. bundeslīgas čempionātā debitēja jaunais galvenais treneris Velimirs Petkovičš - uzvara savā laukumā ar 38:30 pār 2. bundeslīgas jaunpienācēju SV "Henstedt-Ulzburg".

Viesi visā spēles laikā ne reizes nebija vadībā un rezultāts pat ne reizes nebija neizšķirts (izņemot 0:0 pašā sākumā). Pēc astoņām minūtēm "Werner-Assmann" hallē rezultāts bija 8:3 mājinieku labā un visā spēles turpinājumā viņi ne reizes nelika šaubīties par savu pārākumu. Puslaiks - 23:15, otrais puslaiks beidzās neizšķirti, taču mājinieki centās izmantot visus mačam pieteiktos spēlētājus un galarezultāts tik un tā bija pārliecinoši par labi Aizenahas komandai - 38:30.
Jurdžs guva 7 vārtus, Lilienfelds izcēlās ar vienu precīzu metienu.
ThSV "Eisenach" rēķinā tagad ir 9 punkti un tas turnīra tabulā dala 9.-11. vietu. Līdz trešajai vietai - tikai 5 punkti. Nākamā spēle būs 25. oktobrī viesos ar vienu no pastarīšiem (19. vieta starp 20 komandām) TV "Huttenberg".