Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogrei iespēja noslēgt bronzas sēriju, tiešraide Sportacentrs.com TV

Jānis Pārums

Šovakar plkst. 20:00 Ogrē tiks aizvadīta SynotTip handbola Virslīgas bronzas sērijas ceturtā spēle, kurā mājinieki "Ogre/Miandum" uzņems Ludzas "Latgolu". Tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā un internetā.

Pēc sērijas trijām spēlēm vadību ar 2-1 ieguvuši ogrēnieši, kuriem veselības likstu dēļ līdz šim nav varējis palīdzēt viens no līderiem Artis Kurmēns. Pirmajā spēlē "Ogre/Miandum" viesos piekāpās ar 28:31, taču pēc tam revanšējās savu līdzjutēju priekšā 32:25 (tiesa, tajā mačā ludzāniešiem nevarēja palīdzēt Jānis Pavlovičs un Austris Tuminskis, kurš pašā spēles sākumā savainoja potīti). Sērijas trešajā spēlē, kas atkal notika Ludzā, uzvarētāju nācās noteikt pēcspēles metienu sērijā, kur nedaudz pārāka izrādījās Ogre – 27:26.

Bronzas sērija ilgst līdz kādas komandas trīs uzvarām, tādējādi ogrēnieši savu līdzjutēju priekšā var noslēgt sēriju. Turklāt, iespējams, Ogres komandas rindās varētu atgriezties Artis Kurmēns.

"Ogre/Miandum" galvenais treneris un vārtsargs Andris Molotanovs apstiprināja, ka Kurmēns ir gatavs spēlēt, taču viņa dalība spēlē atkarīga arī no citiem apstākļiem: "Viņš ir vesels un atgriezies arī darbos. Šodien viņam iekrīt dežūra, taču iespējams, ka uz spēli viņš būs. 50/50. Ja ir Artis, tad spēle vairāk notiek uz viņu, ja ne – tad citiem vairāk jāuzņemas iniciatīva. Esam saspēlējušies un šī sērija pierādījusi, ka varam labi nospēlēt arī tad, ja viņa nav."

"Ludzai ir laba komanda un spēlētāji, bet iespējams kādā brīdī viņi mūs arī nenovērtēja, tāpēc šobrīd sērijā rezultāts ir mūsu labā. Varbūt redzēja, ka uz trešo spēli Ludzā mēs esam ieradušies īsā sastāvā, domāju, ka ies vieglāk… Mums bija labas epizodes uzbrukumā un sakarīga aizsardzība. Domāju, ka tie, kas redzēja spēli, pēc pirmā puslaika un līdz otrā puslaika vidum, nedomāja, ka viss var tā izvērsties. Mani spēlētāji saprata, ka var un ļoti labi nospēlēja. Savukārt otrajā spēlē ludzānieši paši bija nepilnā sastāvā, tāpēc mums vieglāk, lai arī uzskatu, ka Ludzas jaunie puiši to spēli nospēlēja ļoti labi," piebilda Molotanovs.

Jāatgādina, ka viens no "Latgola" līderiem Jānis Pavlovičs jau pēc pirmās spēles, kurā ludzānieši tika pie panākuma, norādīja, ka pret Ogri jāspēlē ar 100% atdevi, jo tā ir komanda, pret kuru nevar attiekties pavirši.

Kā būs šovakar? Vai "Ogre/Miandum" handbolistiem izdosies pielikt punktu sērijai vai arī Ludzas "Latgols" spēs līdzsvarot rezultātu un panākt piekto sērijas spēli. Tā, ja nepieciešams, notiks svētdien, 21.maijā, plkst. 13:00 Ludzā.

Šīvakara spēli varēs vērot televīzijā Sportacentrs.com TV kanālā, kā arī Sportacentrs.com interneta vietnē.

Izslēgšanas spēles
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv