Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Turpināsies cīņa par 5. vietu: "Jūrmalas Sports" uzņems Vaiņodi

Jānis Pārums

Turpināsies cīņa par 5. vietu: "Jūrmalas Sports" uzņems Vaiņodi
"Jūrmalas Sports" handbolisti
Foto: Ritvars Raits

Šovakar plkst. 19:30 SynotTip handbola Virslīgas turnīrā par 5. – 7.vietu "Jūrmalas Sporta" handbolisti savā laukumā uzņems Vaiņodes komandu.

Cīņā par 5. līdz 7. vietu, kur spēkojas "Jūrmalas Sporta", ASK/LSPA un Vaiņodes komandas, aizvadīts pirmais aplis, pēc kura pa trim punktiem ir jūrmalniekiem un armijniekiem, bet labākas vārtu attiecības dēļ līderpozīciju šobrīd ieņem ASK/LSPA. Savukārt Vaiņode pirmajā aplī piedzīvoja divus zaudējumus un šobrīd ieņem pēdējo vietu.

Jūrmalas un Vaiņodes komandu savstarpējā spēlē pirmajā aplī, kas notika Vaiņodē, jūrmalnieki bija pārāki ar 24:18. Uzvarētājiem produktīvāko sniegumu nodemonstrēja līnijas spēlētājs Uldis Lībergs, gūstot septiņus vārtus, kamēr Vaiņodi neglāba par Normunda Pāvila 11 vārti.

Šobrīd vaiņodniekiem ir ieilgusi neveiksmju josla, jo zaudētas pēdējās septiņas spēles pēc kārtas – pēdējais panākums gūts pirms divarpus mēnešiem februāra sākumā. Tiesa, pēdējā laikā Vaiņodes komanda reti kad spēlējusi optimālajā sastāvā, pēdējā mačā pret ASK/LSPA kurzemniekiem nespēlēja pat četri komandas rezultatīvākie spēlētāji - Oskars un Ainārs Pāvili, Andis Grundmanis un Gatis Taujēns.

Tikmēr jūrmalniekiem, lai arī iekļūšanai Latvijas čempionāta labāko četru komandu pulkā pietrūka nedaudz, pēdējā laikā klājies labāk – pēdējās trijās spēlēs divi panākumi un viens neizšķirts duelī pret ASK/LSPA.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabulas
Izslēgšanas spēles
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv