Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Video: Lācis: "Gribēju pierādīt izlases vadībai, ka esmu pelnījis, lai arī mani izsauc uz pārbaudēm!"

Andis Vanags
Andis Vanags
Latvijas vīriešu handbola čempionāta finālā iekļuva Latvijas čempioni un regulārā čempionāta uzvarētāji Dobeles "Tenax", kas savā laukumā ar 25:18 apspēlēja vicečempionus "Ogre/Miandum" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Jūsu uzmanībai abu komandu vārtsargu pēcspēles komentāri.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-04-19 16:55, pirms 9 gadiem
Vispār jau ir interesanti, ka Kiršteins (viņa agresivitāte laukumā nav vajadzīga) spēlē pat kvalifikācijas spēlēs, ne tikai pārbaudes, taču no vārtsargiem ņem tos, kuri spēlē it kā labākās līgās. Man no Latvijā spēlējošiem vārtsargiem visvairāk simpatizē Turkupola spēle, tādēļ prieks, ka viņš būs komadas sastāvā spēlēm ar Slovākiju. Rīgas Domes kausā gan būtu vajadzējis arī Lāci pārbaudīt, nevis tikai jaunos. Pieredze vārtsargam bieži vien ir svarīgāka par jaunības azartu.

     [+] [-]

, 2015-04-19 21:16, pirms 9 gadiem
100% taisnība
Ivars ar savu spēli gadu gadiem ir pelnījis lai viņam dotu vismaz iespēju kaut treniņos sevi pierādīt!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-19 22:49, pirms 9 gadiem
Protams, ka Lācis pelnījis. Arī Viktors pelnījis. Cerams, ka dos iespēju vārtos, kaut arī ceru, ka Kuģis būs Francijā atguvis pērnā gada formu. Vienīgi es joprojām no izlases vadības gaidu kādu komentāru, kas bija slikti vai kas jāuzlabo, lai nopelnītu izsaukumu atkal

Ar Lāci kopā bijām izlases treniņos tālajā 2007. vai 2008. gadā pie Gulbja, taču tad priekšā bija visi pieredzējušie vīri.

Un arī Molotanovs varētu piekrist spēlēt izlasē, tas vispār būtu kruta.

     [+] [-]

, 2015-04-19 23:19, pirms 9 gadiem
Problēma ir tajā, ka ir spēlētāji, kuri izlasē tiek vilkti/bīdīti, manuprāt, atbilstoši nenovērtējot viņu kvalitātes. Es gan nezinu, kurš tieši sastāvu nosaka (galvenais treneris vai kāds no fukcionāriem), taču kaut kas nav. Pieļauju, ka Viktors ir Narnicka pirksts, kas priecē. Tā kā Narnickis labi zina, kas notiek Latvijā, domāju, ka arī uz jūnija mačiem būs jaunas dvesmas, nemaz nerunājot par rudeni.

     [+] [-]

, 2015-04-20 11:32, pirms 9 gadiem
Traģikomiski tas ir. Iedomājos, kā TV ekrānos visā pasaulē varētu redzēt kā Lācis slovēnim uzliek "sveces".
Komandas sastāvu nosaka treneris, funkcionāri dara visu, lai aicinātie spēlētāji uz izlasi ierastos (bez svecēm