Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Māris Veršakovs lauž līgumu ar "VfL Edewecht"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Māris Veršakovs lauž līgumu ar "VfL Edewecht"
Māris Veršakovs

Latvijas izlases handbolists Māris Veršakovs lauzis līgumu ar Vācijas 2. bundeslīga klubu "VfL Edewecht", ziņo kluba mājas lapa. Pagaidām vēl nav zināms, kurai vienībai pievienosies latviešu handbolists.

Līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs, kurš 26 aizvadītajās spēlēs guvis 182/51 vārtus, nepiedalījās pēdējā kluba spēlē. Tiek izteikts minējums, ka spēlētājs saņēmis labus piedāvājumus, iespējams, no Vācijas 1. bundeslīgas klubiem. Paredzams, ka "VfL Edewecht" sezonas noslēgumā izkritīs uz 3. līgu.

Tikmēr pēc autokatastrofas atsācis treniņus ir "VfL Edewecht" un Latvijas izlases vārtsargs Raimonds Šteinis. Vēlam viņam veiksmi drīzumā atgriezties laukumā.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā latviešu pārstāvētie klubi piedzīvoja zaudējumus. Armanda Uščina "Dessau-Roßlauer HV 06" pēdējās sekundēs ar 20:21 (9:13) zaudēja "SC Magdeburg II" vienībai, Evara Klešnika "GWD Minden" ar 27:29 (14:12) atzina "TV Emsdetten" pārākumu, bet nu jau bez Māra Veršakova, bet vēl bez Raimonda Šteina "VfL Edewecht" ar 23:24 (12:11) piekāpās "1. Vfl Potsdam" komandai. Šoreiz mūsējie palika bez vārtu guvumiem.

Turnīra tabulā otro vietu joprojām ieņem Klešnika komanda, 13. vietu - Uščina, bet 15. vietu - Šteina klubs.

Dienvidu zonā mūsu handbolisti bijušie krietni rezultatīvāki. Ar sešiem gūtajiem vārtiem "ThSV Eisenach" uzvaru kaldināja Ģirts Lilienfelds, palīdzot ar 35:23 (18:11) pieveikt "TV Gross-Umstadt" komandu. Vēl rezultatīvāk, gūstot astoņus vārtus, spēlēja Ingars Dude, bet viņa pārstāvētā "HG Saarlouis" izrāva neizšķirtu 27:27 (12:14) pret "HSG Dusseldorf". Uzvaru izcīnīja arī Mareka Skabeiķa "EHV Aue", kas ar 30:24 (18:12) pārspēja "SG BBM Bietigheim" komandu.

Turnīra tabulā visi latviešu klubi atrodas blakus. Devīto vietu ieņem Lilienfelda komanda, desmito - Skabeiķa, bet 11. vietu - Dudes.

Vācijas 3. līga

Ziemeļu zonā 13. uzvaru izcīnīja Mārtiņa Līberga "Stralsunder HV", kas ar 26:24 pieveica "SV Beckdorf" komandu. Latvijas handbolists komandas uzvaru kaldināja ar sešiem gūtajiem vārtiem. Kopvērtējumā klubs ieņem piekto vietu.

Austrijas handbola līga

Ar diviem gūtajiem vārtiem "Alpla HC Hard" uzvaru otrajā turnīra posmā kaldināja Jānis Glušaks, palīdzot ar 30:27 (15:16) pieveikt "HC Linz AG" komandu. Zaudējumu un cerības iekļūt pusfinālā zaudējusi Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz", ar 24:28 (10:17) atzīstot "Moser Medical UHK Krems" pārākumu.

Turnīra tabulā Hārdas klubs ieņem ceturto vietu, bet Bražņikova vienība - piekto. Četras labākās vienības iekļūs pusfinālā.

Zaudējumu par vietas saglabāšanu augstākajā līgā piedzīvoja Ulda Līberga un trenera Valda Labanovska "HIT medalp Tirol", kas ar 22:25 (10:13) zaudēja "HSG Raiffeisen Bärnbach/Köflach" komandai. Lībergs bija precīzs vienu reizi. Turnīra tabulā "HIT medalp Tirol" ieņem trešo vietu.

Spānijas de Honor Plata divīzija

Septīto uzvaru sezonā izcīnīja Andreja Kuzmina "Grupo Pinta Torrelavega", kas ar 29:26 (15:11) pieveica "Adelma Sinfin" vienību. Mūsu handbolists vienības panākumu kaldināja ar četriem gūtajiem vārtiem. Kopvērtējumā komanda ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2011-04-20 06:47, pirms 13 gadiem
nu pareizi vien ir!