Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Sācies balsojums par handbola Zvaigžņu spēles dalībniekiem

Šodien, 19.janvārī sākas balsojums par otrās handbola Zvaigžņu spēles pamatsastāva dalībniekiem Austrumu un Rietumu komandās. Balsot varēs līdz 1.martam plkst. 23:59.

Zvaigžņu spēle notiks šī gada 14.martā Ludzā. Pirmā Zvaigžņu spēle pērn norisinājās Dobelē un tajā ar 55:51 uzvarēja Rietumi, bet par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP kļuva rietumnieks Egils Politers.

Komandas, tāpat kā pirmajā Zvaigžņu spēlē, tiks dalītas Rietumu un Austrumu komandās.

Rietumus pārstāvēs HK Vaiņode, Dobeles Tenax, Jūrmalas Sports, ASK/LU, bet Austrumus - HK Ogre, Celtnieks/LSPA un SK Latgols. Spēles sākumsastāvu (septiņus spēlētājus katrā no komandām) interneta balsojumā noteiks līdzjutēji, bet vēl pa septiņiem spēlētājiem marta sākumā izvēlēsies Austrumu un Rietumu komandu treneri. Balsojums par Zvaigžņu spēles dalībniekiem noslēgsies 1.martā plkst. 23:59. Balsojumā iekļauti visi tie spēlētāji, kas līdz 19. janvārim Latvijas vīriešu Virslīgas čempionātā aizvadījuši vismaz divas spēles.

Balsot var vienu reizi dienā ar visiem savu sociālo tīklu profiliem (Draugiem.lv, Facebook un Twitter). Nobalsot par saviem favorītiem var ŠEIT!

Zvaigžņu spēles starplaikos notiks arī dažādi konkursi spēlētājiem. Informācija par konkursiem tiks izziņota vēlāk.

Handbola Zvaigžņu spēle būs vērojama arī portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās televīzijas 411.kanālā Sportacentrs.com TV.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2015-01-19 16:42, pirms 9 gadiem
Nopietni? Kāds vēl balsojums LV all star un hondballs?

Un, ja kas, tad ir arī tāds vārds latviešu valodā - rokas bumba.
, 2015-01-19 16:54, pirms 9 gadiem
Obserwer, ir arī kājas bumba un groza bumba, bet tos nelieto, nopietni...
, 2015-01-19 17:31, pirms 9 gadiem
Tā kā Zemgus!
, 2015-01-19 19:36, pirms 9 gadiem
Balsojam par Zemgu
, 2015-01-26 18:21, pirms 9 gadiem
Uzskatu, ka vairāk nekā mēnesi ilga balsošana ir galīgi nevietā. Kas tur tiks iebalsots? Austrumu balsojums izskatās puslīdz sakarīgs, taču rietumu? Jā, Dobeles Tenax šobrīd ir ļoti pārāks pār citām komandām, taču vai tas nozīmē, ka it visu pozīciju spēlētāji ir labāki par citu komandu attiecīgo pozīciju spēlētājiem? Nenoliegšu, ka arī manā balsojumā bija vairāki Tenax džeki, taču ne visi. Jā, par balsojuma ilgumu - ar nedēļu pilnīgi pietiktu, jo tad būtu objektīvāks tas viss, nekā būš šajā gadījumā. Man ir ļoti lielas aizdomas, ka pēc mēneša rietumos būs tie paši Tenax, taču austrumos būs sabalsots viss Latgols. Šī diena būtu daudz lielāki handbola svētki, ja sastāvos tiešām būtu labākie, kā arī, ja spēle tiktu uztverta nopietni, nevis laukumā būtu redzama klaunāde. Mēs, skatītāji, vēlamies redzēt divas vienlīdz spēcīgas komandas un kvalitatīvu, labu spēli. Ja čempionātā šobrīd Tenax spēlēs iespējams redzēt labu spēli tikai no Tenax puses, būtu patīkami, ja šajā Zvaigžņu spēlē kvalitatīvi spēlētu abas puses. Jā, un nav jāmācās no KHL, kur tiek dzīts lunis.
, 2015-01-27 21:50, pirms 9 gadiem
neeeee rakstīja: Uzskatu, ka vairāk nekā mēnesi ilga balsošana ir galīgi nevietā. Kas tur tiks iebalsots? Austrumu balsojums izskatās puslīdz sakarīgs, taču rietumu? Jā, Dobeles Tenax šobrīd ir ļoti pārāks pār citām komandām, taču vai tas nozīmē, ka it visu pozīciju spēlētāji ir labāki par citu komandu attiecīgo pozīciju spēlētājiem? Nenoliegšu, ka arī manā balsojumā bija vairāki Tenax džeki, taču ne visi. Jā, par balsojuma ilgumu - ar nedēļu pilnīgi pietiktu, jo tad būtu objektīvāks tas viss, nekā būš šajā gadījumā. Man ir ļoti lielas aizdomas, ka pēc mēneša rietumos būs tie paši Tenax, taču austrumos būs sabalsots viss Latgols. Šī diena būtu daudz lielāki handbola svētki, ja sastāvos tiešām būtu labākie, kā arī, ja spēle tiktu uztverta nopietni, nevis laukumā būtu redzama klaunāde. Mēs, skatītāji, vēlamies redzēt divas vienlīdz spēcīgas komandas un kvalitatīvu, labu spēli. Ja čempionātā šobrīd Tenax spēlēs iespējams redzēt labu spēli tikai no Tenax puses, būtu patīkami, ja šajā Zvaigžņu spēlē kvalitatīvi spēlētu abas puses. Jā, un nav jāmācās no KHL, kur tiek dzīts lunis.
Ja atcerēsimies pagājušo gadu, tad tajā arī daudzi Tenax spēlētāji bija iebalsoti, bet ne visi, un pārējos zvaigžņu spēlēs dalībniekus izvēlējās treneri,mediji,klubu pārstāvji, un bija visi labākie, kas arī netika iebalsoti, un spēle izdevusies. Nav par ko satraukties, visi tiks spēlēt.
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.
Dainis Krištopāns. Foto: imago/Eibner/Scanpix
3

Krištopāna komanda iekļūst Vācijas kausa finālā, izšķirošais mačs jau rīt

Ķelnē šajā nedēļas nogalē notiek Vācijas kausa izcīņas finālčetrinieks handbolā, un rīt finālspēlē savā starpā tiksies Magdeburgas un Melzungenes komandas. Finālspēles sākums plānots plkst. 16.35 pēc Latvijas laika.