Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžam pieci vārti zaudējumā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdžam pieci vārti zaudējumā
Aivis Jurdžs
Foto: handball-hannover.de

Kārtējo zaudējumu Vācijas 1. bundeslīgā piedzīvoja Aivja Jurdža "TSV Hannover-Burgdorf", savukārt zemākās līgās mūsu handbolisti spēlēja krietni veiksmīgāk.

Vācijas 1. bundeslīga

Astotās kārtas spēlē sesto zaudējumu piedzīvoja Aivja Jurdža "TSV Hannover-Burgdorf", ar 26:29 (11:15) izbraukumā piekāpjoties "TSG Friesenheim" handbolistiem. Gūstot piecus vārtus, Jurdžs bija sava kluba otrs rezultatīvākais spēlētājs.

Turnīra tabulā Hanoveres vienība 18 komandu konkurencē ieņem 13. vietu.

Vācijas 2. bundeslīgā

Ziemeļu zonā uzvaras turpina krāt Evara Klešnika "GWD Minden", kas kārtējā spēlē ar 37:26 (18:10) pieveica "SV Post Schwerin" komandu. Klešniks vārtus neguva bet atzīmējās ar brīdinājuma nopelnīšanu.

Citā mačā bez savainotā Raimonda Šteina sastāvā zaudējumu piedzīvoja "VfL Edewecht", kurā spēlē arī Māris Veršakovs. Latvijas handbolistu pārstāvētais klubs ar 31:37 (11:19) savā laukumā atzina "VfL Bad Schwartau" pārākumu. Veršakovs nerealizēja vienu 7 metru soda metienu, kopumā gūstot četrus vārtus. Neveiksmi bez savainotā Armanda Uščina cieta arī "Dessau-Roßlauer HV", ar 27:34 (12:16) zaudējot "TSV Altenholz".

Turnīra tabulā līdere joprojām ir "GWD Minden", "Dessau-Roßlauer HV" ieņem devīto vietu, bet "VfL Edewecht" - 14. vietu.

Trešo uzvaru dienvidu zonā izcīnīja Ingara Dudes "HG Saarlouis", kas ar 40:31 (22:15) pieveica "TV Groß-Umstadt" handbolistus. Veiksmīgi spēlēja arī Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", ar 34:29 (15:12) pārspējot "TuSpo Obernburg" komandu. Abi mūsu spēlētāji guva pa četriem vārtiem. Turpretī zaudējumu piedzīvoja Mareka Skabeiķa "EHV Aue", kas ar 27:30 (10:12) atzina "TV 1893 Neuhausen" pārākumu.

Turnīra tabulā "ThSV Eisenach" ieņem augsto ceturto vietu, bet "EHV Aue" un "HG Saarlouis" attiecīgi 13. un 14. vietu.

Vācijas 3. līga

Ceturtās uzvaras dienvidu zonā izcīnīja Ivara Serafimoviča "ESV Lokomotive Pirna", kas ar 31:30 pieveica "HSG Pohlheim", un Edgara Kukšas "GSV Eintracht Baunatal", kas ar 26:23 uzvarēja "SV Anhalt Bernburg". Turpretī Margota Valkovska un Jāņa Pavloviča "HSC Bad Neustadt" ar 21:26 zaudēja "Lehrter SV", bet Jāņa Grišanova "HC Einheit Halle 05" cieta pamatīgu sagrāvi pret "SC DHfK Leipzig" - 27:43.

Rezultatīvākais starp latviešiem bija Jānis Grišanovs, kurš guva sešus vārtus. Piecreiz precīzs bija Margots Valkovskis, četrus vārtus guva Ivars Serafimovičs, bet vienus - Jānis Pavlovičs. Ja var ticēt vācu medijiem, tad Kukša "GSV Eintracht Baunatal" komandā laukumā nedevās.

Bez zaudējumiem, izcīnot piekto uzvaru, rietumu zonā cīnās Valda Gūtmaņa "SG Schalksmühle-Halver", kas ar 34:28 pieveica "TSG Hatten-Sandkrug" handbolistus. Gūtmanis bija precīzs trīs reizes. Turnīra tabulā klubs ieņem pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
bundesligainfo.de - Handball von A bis Z

  +1 [+] [-]

, 2010-10-18 13:45, pirms 14 gadiem
Aivis monstrs, pa 4-7 bankām vidēji spēlē 1. bundeslīgā, tas tāpat kā pa 1-2 rezultavitātes punkti NHL vidēji spēlē.