Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Par vērtīgāko handbola Virslīgā atzīst Veršakovu

Par vērtīgāko handbola Virslīgā atzīst Veršakovu
Māris Veršakovs. Foto: handbols-dobele.lv

"SynotTip" handbola Virslīgas klubi balsojumā noteikuši sezonas labākos spēlētājus, bet par vērtīgāko jeb MVP atzīts pārliecinošās līderes "Tenax Dobele" handbolists Māris Veršakovs.

Sezonā, kuru noslēgt nebija iespējams, pārliecinoši labākā komanda bija "Tenax Dobele", tāpēc nav pārsteigums, ka lielākajā daļā nomināciju uzvarētāja tieši šīs komandas pārstāvji. Dobele sezonas gaitā Latvijas čempionātā spēlēja bez zaudējumiem, 18 spēlēs izcīnot 18 uzvaras.

Par sezonas vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Māris Veršakovs, kuram šī bija atgriešanās sezonas Latvijā un kurš ieguva arī sezonas labākā saspēles vadītāja balvu. Pieredzes bagātais handbolists 15 Virslīgas spēlēs izcēlās ar 100 gūtiem vārtiem.

Bez MVP un saspēles nominācijas "Tenax Dobele" uzvarēja vēl piecās. Kreisās un labās malas labāko spēlētāju balvas iegūs Oskars Arājs un Andis Ērmanis, par labāko kreiso insaidu nosaukts Aivis Jurdžs, līnijas spēlētāja pozīcijā uzvarējis Egils Politers, savukārt labākais treneris šosezon bijis Sandris Veršakovs.

Rolands Ivanovs atzīts par sezonas labāko labo insaidu, un tieši viens no "Ogres" komandas līderiem bija arī labākais vārtu guvumos – Ivanovs sezonas gaitā ar precīziem metieniem izcēlās 152 reizes. Par sezonas labāko leģionāru atzīts baltkrievs Aleksejs Haisa, kurš "Celtnieks Rīga" sastāvā bija viens no spilgtākajiem spēlētājiem čempionātā. Haisas komandas biedrs Raitis Puriņš nosaukts par labāko vārtsargu. Savukārt Ludzas "Latgols" talants Endijs Kušners iegūs labākā jaunā spēlētāja balvu.

SynotTip handbola Virslīgas sezonas labākie spēlētāji

TitulsSpēlētājsKomanda
Vērtīgākais spēlētājsMāris VeršakovsTenax Dobele
VārtsargsRaitis PuriņšCeltnieks Rīga
Kreisā malaOskars ArājsTenax Dobele
Labā malaAndis ĒrmanisTenax Dobele
Kreisais ārējaisAivis JurdžsTenax Dobele
Labais ārējaisRolands IvanovsHK Ogre
LīnijaEgils PolitersTenax Dobele
Saspēles vadītājsMāris VeršakovsTenax Dobele
Labākais leģionārsAleksejs HaisaCeltnieks Rīga
Labākais jaunaisEndijs KušnersSK Latgols
Labākais trenerisSandris VeršakovsTenax Dobele

Izmantotie resursi:
handball.lv


, 2020-05-18 13:36, pirms 4 gadiem
Kau kur dzirdēju, ka HK Ogre legenda un komandas dvēsele Andris Pozñaks ir aizvadījis savu pēdējo sezonu profesionālajā sportā, vai SC nevarētu to noskaidrot un pielikt punktu šīm spekulācijām un baumām! Domāju, ka viñš būtu pelnījis arī balvu “Par mūža ieguldījumu!” un lielo interviju SC!
, 2020-05-18 17:10, pirms 4 gadiem
Par cik bija apdrošināts, ja tik vērtīgs ...
😎
, 2020-05-20 00:58, pirms 4 gadiem
dažom labom te nepiekritišu. Ir pozīcijas kak labakais aizsargs. pieņemsim Kusners no Latgoļs vai labakais troneris vispar afigeķ. Kā var atzīt par ļabājko ja tev div trešdaļas komadā sborņiki. Lai viņš paņem Latgoļu, JūrmALU UN vAIŅODI un tad ir labakais. Neticu ka viņš tik kruts
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.