Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"REIR Dobele" pirmajā ceturtdaļfināla spēlē iekrāj +10 pret "Salaspils SS"

Rolands Eliņš

"REIR Dobele" pirmajā ceturtdaļfināla spēlē iekrāj +10 pret "Salaspils SS"
REIR Dobele handbolistes
Foto: Elvijs Ozoliņš

Latvijas handbola čempionātā sievietēm aizvadīta pirmā ceturtdaļfināla spēle starp „Salaspils SS” un „REIR Dobele” komandām, kurā ar ar 35:25 uzvarēja Dobeles vienība.

Dobeles un Salaspils komandas ieņēma attiecīgi ceturto un piekto vietu regulārajā sezonā, kas lika tām satikties ceturtdaļfinālā, kurā uzvarētājas tiks noskaidrotas divu spēļu summā un pēc tam pusfinālā sacentīsies ar regulārās sezonas uzvarētāju Stopiņu NHK.

Šodienas mačā Salaspilī vietējā komanda prata uz brīdi izvirzīties vadībā 10:8, bet neveiksmīgi aizvadīja pirmā puslaika pēdējās astoņas minūtes, kurās ielaida astoņus vārtus, nokļūstot iedzinējos ar 12:16.

Otrais puslaiks REIR izvērtās vēl labāks un, lai gan uz brīdi Salaspils samazināja deficītu līdz minimumam (17:18), spēles izskaņa aizritēja Dobeles zīmē, panākot sev desmit vārtu pārsvaru (35:25). Veselus četrus bezatbildes vārtus Dobeles komanda guva mača pēdējās divās minūtēs, padarot savas pozīcijas daudz drošākas pirms atbildes spēles, kas paredzēta nākamajā sestdienā.

”Salaspils SS”-”REIR Dobele” 25:35 (12:16)

Salaspils SS: Salmane 7, Bērtiņa 4, Kalva 3, Umjarova 3, Potapova 3, Kozlova 3, Agarkova 2,
REIR Dobele: Stankeviča 11, Šteinerte 5, Ņeverovska 5, Rozenfelde 4, Veldze 3, Veinberga 3, Egle 2, Freiberga 2

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv