Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Treniņi Baltijā Latvijas čempionātam

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Treniņi Baltijā Latvijas čempionātam
Rezultatīvākais Latvijas handbolists Oskars Arājs Baltijas līgā guvis 65 vārtus
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Nedēļas nogalē centrālajā lomā būs "LSPA" un Dobles "Tenax" vīriešu komandas, kuras aizvadīs pēdējās Baltijas līgas spēles, tiekoties ar Igaunijas spēcīgākajām komandām.

Abas vienības jau zaudējušas jebkādas cerības iekļūt labāko četriniekā, kuru starpā "FINAL 4" izšķirsies čempionus, savukārt mūsu pretiniekiem "Polva Serviti" un "HC Kehra" šajos mačos ir citi mērķi. Pilvas vienība var regulāro turnīru vēl noslēgt pirmajā vietā, bet Kehras komandas šajos mačos jānodrošina iekļūšana četriniekā.

Neskatoties uz spēļu iznākumiem "LSPA" turnīru noslēgs sestajā vietā, bet Dobeles "Tenax" - septītajā.

Šajos mačos Latvijas komandām galvenais būs labi sagatavoties un gūt pārliecību pirms Latvijas čempionāta izšķirošajiem mačiem. Abas komandas, protams, cīnīsies par uzvarām, taču vienības sniegumu smagi ietekmēs spēlētāju savainojumu, no kuriem klubiem nav izdevies izvairīties visas sezonas garumā.

Savastarpējās spēlēs šajās sezonā igauņus izdevies pieveikt tikai vienreiz. To sezonas sākumā paveica "LSPA", kas izbraukumā pārsteidzoši pieveica "Polva Serviti" handbolistus.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija
Baltic Handball league | News

Cik uzvaras nedēļas nogalē izcīnīs Latvijas komandas?

  • 17

  • 3

  • 2

  • 19


     [+] [-]

, 2011-02-19 14:55, pirms 13 gadiem
Vienu reizi Pilvai paslīdēja kāja un tas arī viss... nevar gribēt no Latvijas komandām uzvaras, ja nav profesionāļu komandā (kā tas ir visās pārējās komandās). Jāatsāk vismaz ar pusprofesionālu komandu un jau būs rezultāti!
Veiksmi LSPA un Tenaxam, bet prognozēju LSPA abu spēļu summā -12, Tenax -20.