Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kreicbergam 25% metienos un sakāve Čempionu līgas spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kreicbergam 25% metienos un sakāve Čempionu līgas spēlē
Nils Kreicbergs. Foto: Riihimäen Cocks

Līdz Eiropas handbola federācijas (EHF) "Velux" Čempionu līgas C apakšgrupas pēdējai vietai noslīdējusi Nila Kreicberga pārstāvētā Somijas un Baltijas līgu čempionvienība Rīhimeki "Cocks", kas savā laukumā ar 18:28 kapitulēja Spānijas "Bidasoa Irun".

Pirmā apļa spēlē Spānijā "Cocks" C grupas līdervienībai "Bidasoa Irun" bija piekāpusies ar vēl smagāku 19:34. Šovakar pirmos trīs punktus mačā guva viesi no Spānijas, tomēr "Cocks" neatlaida pretiniekus nekur tālu, puslaiku pārtraukumā "Bidasoa Irun" esot priekšā ar 12:9.

Citādāka aina bija vērojama nākamajā 30 minūšu cēlienā, kurā "Bidasoa Irun" veica trīs 3:0 izrāvienus, nodrošinot ļoti pārliecinošu uzvaru un ar 14 punktiem astoņās spēlēs nostiprinoties grupas līderpozīcijā. Nils Kreicbergs šovakar veica četrus metienus pa vārtiem, no tiem realizējot tikai vienu.

"Cocks" ar četriem punktiem ir pēdējā sestā, Somijas klubam esot pazaudējušam izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Čempionu līgā Rīhimeki vēl gaidāmi mači ar Ziemeļmaķedonijas "Eurofarm Rabotnik" (20. novembrī) un Slovākijas spēcīgāko klubu Prešovas "Tatran" (30. novembrī).

Izmantotie resursi:
EHF Ticker