Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" un ASK/LSPA dosies cīņā par pirmo uzvaru

Jānis Pārums

"Jūrmalas Sports" un ASK/LSPA dosies cīņā par pirmo uzvaru
"Jūrmalas Sports"
Foto: Romualds Vambuts

Šodien plkst. 13:00 Spuņciemā tiks aizvadīta SynotTip handbola Virslīgas sezonas otrā spēle, kurā mājiniece "Jūrmalas Sports" savā laukumā uzņems ASK/LSPA.

Pirmssezonas turnīrus abas komandas aizvadīja ārzemēs, taču palika bez panākumiem – jūrmalnieki ieņēma pēdējo vietu Igaunijā, bet armijnieki – Polijā. Arī Rīgas atklātajā čempionātā gan "Jūrmalas Sports", gan ASK/LSPA nespēja tikt pie panākumiem. Skaidrs, ka gan kā viena, tā otra komanda sezonu grib iesākt ar uzvaru, un, iespējams, ka vienai no tām tas arī izdosies.

Neskatoties uz neveiksmēm pirmssezonas pārbaudēs, komandas ieguldījušas daudz darba fiziskajā sagatavotībā, lai SynotTip Virslīgas sezonai būtu maksimāli labākajā sagatavotībā. To pirmssezonas preses konferencē atklāja arī jūrmalnieku spēlētājs Edgars Korzāns, norādot, ka šogad klubs beidzot cer iekļūt Latvijas čempionāta finālā un pacīnīties par visaugstākā kaluma godalgām.

Vismaz sezonas ievadā abas komandas nebūs savos optimālajos sastāvos. ASK/LSPA rindās savainots ir Ingus Kivlenieks, Jūrmalai – Jānis Šteinbergs un Kaspars Naglis, turklāt dažādu iemeslu dēļ sezonas ievadā varētu nospēlēt vēl vairāki spēlētāji.

Svētdien notiks vēl viena SynotTip Virslīgas spēle – Ludzas "Latgols" (0-1), kas pastiprinājusies ar izlases spēlētāju Jāni Pavloviču, un piektdien sezonas atklāšanas spēlē ar 26:28 piekāpās vicečempioniem "Celtnieks", savā laukumā uzņems MSĢ/LAT-98. Svētdien ar "Latgols juniori" un MSĢ/LAT-2000 spēli startēs arī 1. līga vīriešiem.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv