Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Tuminskim 15, "Latgols" saglabā cerības uz otro vietu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Tuminskim 15, "Latgols" saglabā cerības uz otro vietu
Austris Tuminskis šovakar izcēlās ar 15 vārtu guvumiem
Foto: Laura Grišāne

Šīvakara vienīgajā Latvijas "SynotTip" Handbola virslīgas mačā Ludzas SK "Latgols" viesos ar rezultātu 35:28 apspēlēja Rīgas "Celtnieks", saglabājot izredzes uz otro vietu turnīra tabulā.

Šosezon Rīgas "Celtnieks", kā arī Ludzas SK "Latgols" komandas cīnījušās ļoti līdzvērtīgi - divreiz ar nelielu pārsvaru pārāki ir bijuši rīdzinieki (28:26, 30:28), kā arī vienreiz komandas ir spēlējušas neizšķirti - 24:24. Vismaz punkta iegūšanas gadījumā rīdzinieki šodien varēja nodrošināt otro pozīciju tabulā.

Jau no paša sākuma spēle ritēja ļoti līdzvērtīgi - nevienai komandai atrāvienu neizdevās veikt. Tikai pirmā puslaika pašā izskaņā viesiem no Latgales izdevās iegūt trīs vārtu pārsvaru. Pēc puslaika "Latgols" vadībā ar rezultātu 18:15.

Otrā puslaika sākuma daļā rīdzinieki brīžiem atspēlējās, panākot neizšķirtu, taču "Latgols" šos mēģinājumus - vērst spēles gaitu citā gultnē - apturēja. Drīz vien viesi veica 5:0 izrāvienu, kas panāca tiem +2 (31:24). Šis izrāviens tad nu arī izšķīra spēles likteni. "Latgols" pārsvaru pēdējās minūtēs vairs neizsēja, svinot svarīgu uzvaru pār "Celtnieks" ar rezultātu 35:28. Lai pakāptos uz otro vietu tabulā "Latgolam" gan nedēļas nogalē viesos būs jāuzvar Dobeles "Tenax".

Rezultatīvākais šajā spēlē ar 15 vārtiem bija ludzānietis Austris Tuminskis. 11 vārti "Celtnieks" spēlētājam Artūram Lazdiņam.

Celtnieks Rīga - SK Latgols 28:35 (15:18)
Celtnieks Rīga: Lazdiņš 11, Eglītis 4, Leja 4, Lisovskis 3, Kļaviņš 3, Čikuts 1, Freibergs 1, Balceris 1/1, Petuhovs, Sasuļins, Puriņš, Buračevskis.
SK Latgols: Tuminskis 15/4, Gorbunovs 7, Seņkāns 4, Strazds 3, Kušners 2, Pavlovičs 2, Borodkins 1, Meikšāns 1, Gojevs, Matvejenko, Tretjakovs, Ļebedevs, Krušanovs.

UZZIŅAI: Latvijas čempionāta otrajā posmā komandas pēc nolikuma sadalītas divos četriniekos – spēcīgāko četriniekā startē četras labākās komandas pēc pirmo divu apļu rezultātiem (Dobeles "Tenax", "Celtnieks Rīga", Ludzas "Latgols" un "Ogre/Miandum"), savukārt otrajā četriniekā piedalījās pārējās četras komandas (Vaiņode, MSĢ/LAT-98, "Jūrmalas Sports" un ASK/LSPA). Pirmajos divos apļos nopelnītie punkti savstarpējās spēlēs līdzi nenāk, bet katrai komandai tiek noteikti sākuma punkti atkarībā no pirmajā posmā izcīnītās vietas. Attiecīgi, katra četrinieka pirmā komanda otro posmu uzsāk ar četriem punktiem, otrā komanda ar trim, trešā ar diviem, bet ceturtā komanda ar vienu punktu. Pirmā četrinieka divas labākās komandas pēc otrā posma nodrošinās vietu pusfinālā, bet trešā un ceturtā vieta spēkosies ar otrā četrinieka divām labākajām komandām ceturtdaļfinālā (ja divniekā būs MSĢ/LAT-98, ceturtdaļfinālā spēkosies otrā četrinieka trešā vieta, ja MSĢ/LAT-98 Latvijas čempionātā piedalās bez vietas izcīnīšanas tiesībām). Garantētie punkti, uzsākot otro posmu:
Pirmais četrinieks: Tenax 4, Celtnieks 3, Latgols 2, Ogre/Miandum 1.
Otrais četrinieks: Vaiņode 4, MSĢ/LAT-98 3, Jūrmalas Sports 2, ASK/LSPA 1

"SynotTip" handbola Virslīga 1. - 4. vieta

VietaKomandaU-N-ZP
1.Tenax4-0-012
2.Celtnieks Rīga3-0-29
3.SK Latgols3-0-28
4.Ogre/Miandum0-0-61

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2017-03-18 00:35, pirms 7 gadiem
Autoram:
Latgols komandā ir pietiekami daudz vīru, kas saprot atšķirību starp uzziņu (Administratīvā procesa likuma terminu, ko Jūs, pamatojieties uz šajā rakstā minēto, acīmredzams nesaprotiet) un izziņu (kas, pamatojieties uz šajā rakstā minēto, acīmredzams, ir mērķa un jēgas norma, kas Jūsu konkrētajā situācijā Jums pirmsšķietami liekas būtiska).
Tad nu lai izbēgtu no liekvārdības un pazora jebkura Ziepčika mazgadīgā pacana priekšā, silts ieteikums ir pakonsultēties ar cilvēkiem, kas kaut ko sajēdz no jurisprudences un var arī arī iemest 2 vārtus...