Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

HSC "Bad Neustadt" un Valkovskis - simtprocentīgi

HSC "Bad Neustadt" un Valkovskis - simtprocentīgi
Margots Valkovskis un HSC "Bad Neustadt" kā vienīgā Vācijas 3. līgas čempionāta komanda pabeidza pirmo riņķi ar simtprocentīgu punktu skaitu - 30 no 30 iespējamajiem.

15 uzvaras 15 spēlēs - tāda ir Margota Valkovska pārstāvētās komandas HSC "Bad Neustadt" bilance Vācijas 3. līgas čempionātā rokasbumbā Dienvidu zonā. Badnoištates komanda ir vienīgā visā 3. līgā, kas pabeigusi kalendāro gadu ar simtprocentīgu punktu skaitu.

Gada un pirmā riņķa pēdējā spēlē HSC "Bad Neustadt" viesos ar 30:24 pārspēja SG "Kondringen-Teningen" komandu. Margots Valkovskis guva 5 vārtus, bet pavisam 1. riņķī bijušajam Latvijas izlases kapteinim 49 gūti vārti.
Nedaudz uzlaboja savu situāciju par vietas saglabāšanu 3. līgā Raimonda Trifanova un Valda Gūtmaņa pārstāvētais VT "Zweibrucken-Saarpfalz", kas savā laukumā ar 33:24 uzvarēja TSV "Friedberg" un tagad no 13. vietas atpaliek par 5 punktiem. Otrajā riņķī vēl var visu labot. Trifanovs guva 2 vārtus, Gūtmanis - šoreiz bez gūtiem vārtiem.

Ziemeļu zonā vārtsarga Edgara Kukšas VfL "Fredenbeck" viesos ar 27:38 zaudēja HSG "Lemgo II" komandai un par 5n punktiem atpaliek no 13. vietas, savukārt vārtsarga Artūra Kuģa (viņam tas bija pēdējais mačs šajā komandā, jo karjeru Kuģis turpinās Norvēģijas 1. divīzijas komandā "Viking TF") un Māra Veršakova SV "Beckdorf" arī viesos ar 30:32 zaudēja TSV "Burgdorf II" un dala 5.-6. vietu. Veršakova rēķinā 9/3 vārti.

Austrumu zonā ar uzvaru un 10. vietu turnīra tabulā pirmo riņķi pabeidza Elvija Borodovska HSV "Bad Blankenburg" - 40:24 pret TG "Munden". Borodovska rēķinā 8 vārti.
Armanda Uščina (šoreiz nespēlēja) pārstāvētais SV "Anhalt Bernburg" viesos ar 24:23 uzvarēja Pirnas ESV "Lokomotive" un ieņem 3. vietu turnīra tabulā.

Rietumu zonā vārtsarga Mareka Skabeiķa pārstāvētais SG "Schmalkmuhle-Halver" ar 29:27 pieveica VfL "Gladbeck" un dala 9.-12. vietu turnīra tabulā, kur atrodas arī Mārtiņa Līberga pārstāvētais HSG "Varel-Friesland" - 27:31 (Lībergam 3 vārti) pret "Leichlinger TV".


U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.