Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Krištopānam atkal septiņi vārti Čempionu līgā

Krištopānam atkal septiņi vārti Čempionu līgā
Dainis Krištopāns guva 7 vārtus otrajā EHF Čempionu līgas spēlē pēc kārtas.

Otro uzvaru pēc kārtas EHF Čempionu līgas grupu turnīrā guva Daiņa Krištopāna pārstāvētais Brestas HC "Meshkov", bet uzvaras Vācijas 1. bundeslīgā guva Aivja Jurdža un Evara Klešnika pārstāvētās komandas. Divās no trim komandām tieši Latvijas hadbolisti bija rezultatīvākie.

Pēc uzvaras savā laukumā pār Vācijas čempionu Manheimas "Rhein-Neckar Lowen" Baltkrievijas čempions devās uz Zagrebu un tur 9000 skatītāju klātbūtnē pārspēja arī Horvātijas čempionu Zagrebas PPD (Prvo plinarsko družstvo) - 27:22 (14:10).

Tāpat kā mačā pret "Lauvām" arī šoreiz rezultatīvākais Brestas komandā bija Dainis Krištopāns un arī šoreiz viņa rēķinā 7 vārti. Brestas komandas rēķinā tagad ir 4 punkti 4 spēlēs un tā pacēlās uz 4. vietu B grupā.

Rezultatīva spēle 1. bundeslīgas čempionātā Aivim Jurdžam - viņš guva 8 vārtus Leipcigas SC DHfK labā mačā pret TBV "Lemgo", kurā leipcigieši bija pārāki ar 32:27 (15:12).

Uzvara viesos pār jaunās sezonas jaunpienācēju un "izlecēju" HC "Erlangen" Evara Klešnika komandai HSG "Wetzlar" - 32:23 (14:10), klešnikam vieni vārti. Veclārai tā ir pirmā uzvara HC "Erlangen" laukumā trijās spēlēs.


Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.
Dainis Krištopāns. Foto: imago/Eibner/Scanpix
3

Krištopāna komanda iekļūst Vācijas kausa finālā, izšķirošais mačs jau rīt

Ķelnē šajā nedēļas nogalē notiek Vācijas kausa izcīņas finālčetrinieks handbolā, un rīt finālspēlē savā starpā tiksies Magdeburgas un Melzungenes komandas. Finālspēles sākums plānots plkst. 16.35 pēc Latvijas laika.