Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Video: Vikštrems: "Pieļāvām bērnu kļūdu, un tas ir vissāpīgākais"

Andris Kalns
Andris Kalns
Vienu vārtu attālumā no vēsturiska brauciena uz pasaules čempionātu palika Latvijas handbola izlase, kas savā laukumā ar 28:26 pieveica Baltkrieviju, tomēr zaudēja divu maču summā, jo viesos guva mazāk vārtu nekā sāncenši. Būtu pieticis ar trīs vārtu pārsvaru, bet pusminūti līdz beigām mūsējie kļūdījās un izšķirošo metienu uzdāvināja viesiem. Galvenais treneris Uģis Vikštrems neslēpa sarūgtinājumu, sakot, ka sapnis palika viena centimetra attālumā.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 03:17, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Vismaz nenotika brínums un tálák tiek stiprákais. Neká nelogiska. Játurpina trenéties un augt gan spéká, gan átrumá, gan izturíbá.
Cik nu tur stiprākais!... Te nu tas teiciens absolūti neder! Visu izšķīra viena bumba. Vairāk no nekā 100. Vienīgais - pa stulbai kļūdai abu maču galotnē, jā tās bija, bet nu beidz, tā jau pietiek... Jeb tev patīk uz citu sāpēm veģetēt?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-06-16 07:44, pirms 8 gadiem
Varbut pat labi, ka pasaules cempionataa tiks drazti atkal baltkrievi - 2015.gadaa vini palika 18.vietaa, shogad nebus labak

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 10:40, pirms 8 gadiem
Mūsējie nebija pa kapeiku sliktāki par baltkrieviem!! Prieks un lepnums par mūsu vīriem!! Ne tikai spēlētājiem bija asaras acīs - arī man..

Visvairāk žēl Ģirta - nespēju iedomāties kas viņam galvā tagad notiek.. Tik sāpīgi..

Bet mūsējie pierādīja, ka var spēlēt vienlīdzīgi Pasaules klases komandu!

Par Lielu Latviju!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 10:59, pirms 8 gadiem
Kas par cīņu no mūsu vīriem!!! Cepuri nost viņu priekšā! Pārējo sporta veidu Latvijas izlasēm būtu jādod paskatīties, ko nozīmē cīnīties ar maksimālu atdevi. Ja mūsu hokejisti tā regulāri varētu spēlēt... top8 būtu daudz, daudz biežāka parādība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 13:09, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Atshkiríbá no handbolistiem, hokejisti tur spélé jau 20 gadus. Prieksh kam vinjiem vél "raut pécpusi"? Medaljas nekad nebús, bet 7. vai 13. vieta, vinjiem nav atshkiríba.
Hokeju pa lielam spēlē tikai Ziemeļu valstis, bet Hanbolu visā pasaulē! Tas ir tas pats, kas teikt, ka Bobslejisti katru gadu sitās pa medaļām pč, bet futbolisti vispār tur nav bijuši. Tur, kur lielāka konkurence, tur grūtāk tikt. Hanbolistiem nav sakāpis galvā un viņi spēlē no sirds ar visiem spēkiem, nevis kā hokejā un basī atsaka dēļ lieliem līgumiem vai vasaras treniņiem.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 13:16, pirms 8 gadiem
Žēl trenera! Viņš izdarīja visu, ko varēja

     [+] [-]

, 2016-06-16 13:35, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Intervija ar béru noskanju. Vai ta kaut kas nomira? Tachu né!!!!
Tu aiztiec sevi rakstot tādus komentārus?