Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ševcovs: "Visu cieņu Vikštremam par tik motivētu komandu"

Jānis Pārums

Ševcovs: "Visu cieņu Vikštremam par tik motivētu komandu"
Jurijs Ševcovs un Uģis Vikštrems
Foto: Jānis Līgats, "Liesma"

Baltkrievijas handbola izlases galvenais treneris Jurijs Ševcovs pēc savas valstsvienības kvalificēšanās pasaules čempionātam neslēpa, ka viņiem klāt stāvējusi veiksme, kā arī izteica komplimentus Latvijas izlasei.

Jāatgādina, ka 2017.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra play off kārtas izšķirošajā spēlē Latvija ar 28:26 pārspēja Baltkrieviju, taču ar to bija par maz, lai kvalificētos pasaules čempionātam – divu spēļu summā rezultāts 52:52, bet, pateicoties vairāk izbraukumā gūtiem vārtiem ceļazīmi uz Francijā notiekošo turnīru ieguva baltkrievi.

"Man jāapsveic jūsu komandu, lai arī rezultāts beigu beigās izvērtās par labu mums. Spēles gan Minskā, gan šeit nebija domātas cilvēkiem ar vājiem nerviem. Es pat teiktu, ka abās spēlēs mums klāt stāvēja veiksme. Varbūt savu lomu nospēlēja mūsu lielākā pieredze. Esam spēlējuši daudz tādu spēles galotņu, arī šodien līdz galam ticējām, ka tiksim uz finālturnīru," sacīja Ševcovs.

Viņš arī atzinīgus vārdus veltīja Latvijas valstsvienībai: "Latvijai ir ļoti spēcīga komanda ar Daini Krištopānu priekšgalā. Viņam šīs divas spēles bija zvaigžņu stunda, tādus mačus viņa izpildījumā nebiju redzējis. Bija redzams, ka par savu valsti viņš atdeva visus spēkus. Visu cieņu trenerim Vikštremam, kurš izveidojis tik motivētu komandu. Tāds ir sports. Šoreiz zaudētāji esat jūs, taču arī jūsu komanda bija pelnījusi uzvaru [divu spēļu summā]."

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2016-06-16 18:40, pirms 8 gadiem
Ja spēle notiktu Dobelē, to pašu tekstu Vikštrems varētu pateikt Ševcovam

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 19:29, pirms 8 gadiem
merjonis rakstīja: Ja spēle notiktu Dobelē, to pašu tekstu Vikštrems varētu pateikt Ševcovam
Kāpēc? Ja nemaldos, Dobeles hallē tik daudz cilvēkiem nebūtu bijis vietas. Valmierā atmosfēra bija lieliska. Nekad neko tamlīdzīgu nebiju redzējis.

  +4 [+] [-]

, 2016-06-16 20:04, pirms 8 gadiem
Lai gan neesmu bieži savs dzīvē skatījies rokasbumbu .. tomēr varu teikt, šī spēle bija kaut kas ļoti, ļoti īpašs un arī vēl dienu pēc spēles saprotot, kā tas viss beidzās, sirdī smeldz .. ! Dzīve turpinās! Par Lielu Latviju!

  -1 [+] [-]

, 2016-06-16 21:08, pirms 8 gadiem
neeeee rakstīja: Kāpēc? Ja nemaldos, Dobeles hallē tik daudz cilvēkiem nebūtu bijis vietas. Valmierā atmosfēra bija lieliska. Nekad neko tamlīdzīgu nebiju redzējis.
Neiet runa par cilvēku skaitu vai atmosfēru spēles laikā-vienkārši būtu vismaz +3

  +2 [+] [-]

, 2016-06-16 21:33, pirms 8 gadiem
Izskatās, ka daži dobelnieki joprojām nespēj sagremot, ka handbols no Dobeles pārcēlās uz Valmieru...