Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uščins trenera amatā debitē ar uzvaru

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Uščins trenera amatā debitē ar uzvaru
Armands Uščins
Foto: dessau-rosslauer-hv.de

Latvijas izlases handbolists Armands Uščins Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonas komandas "Dessau-Roßlauer HV 06" trenera amatā debitēja ar uzvaru, palīdzot ar 34:27 (15:11) savā laukumā pieveikt "HC Aschersleben" vienību.

Vācijas 1. bundeslīga

Aivja Jurdža pārstāvētā "TSV Hannover-Burgdorf" izcīnījusi vēl vienu punktu, cīnoties neizšķirti 24:24 (11:11) ar "SC Magdeburg" vienību. Jurdžs vārtus neguva, bet viņa klubs turnīra tabulā ieņem 14. vietu, no izkrišanas zonas atpaliekot nu jau četrus punktus.

Vācijas 2. bundeslīga

Spēlējošais treneris Armands Uščins Desavas kluba labā guva četrus vārtus. Citā līgas mačā Raimonda Šteina "VfL Edewecht" ar 31:35 (13:18) atzina "HSG Nordhorn-Lingen" pārākumu, bet Evara Klešnika "GWD Minden" ar 31:24 (14:10) pārspēja "1. VfL Potsdam" komandu. Gūstot četrus vārtus, savu sezonas rezultativitātes rekordu uzstādīja Evars Klešniks - visā sezonā viņa kontā 17 precīzi metieni.

Turnīra tabulā Klešnika komanda, ieņemot otro vietu un joprojām saglabā labas izredzes pacīnīties par pirmo vietu līgā un automātisku iekļūšanu Vācijas 1. bundeslīgā. Uščina klubs ieņem 11. vietu (cīņa par palikšanu līgā vēl turpinās), bet Šteina - 14. vietu.

Dienvidu zonā par vietas saglabāšanu Vācijas 2. bundeslīgā (par piedalīšanos vismaz pārspēlēs) turpina cīnīties Ingara Dudes "HG Saarlouis", kas ar 36:30 (15:15) izbraukumā pieveica "SG Haslach-Herr.-Kupp." komandu. Dudes kontā četri vārti. Ne tik sekmīgi spēlēja Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", ar 22:36 (7:19) zaudējot līderei "TV 05/07 Hüttenberg", savukārt Mareka Skabeiķa "EHV Aue" ar 20:23 (7:14) piekāpās "HC Erlangen" vienībai.

Skabeiķa klubs, ieņemot 11. vietu, ir tiešais konkurents Dudes vienībai par iekļūšanu pārspēlēs, kas vēl arī nākamsezon ļautu spēlēt Vācijas 2. bundeslīgā. Lilienfelda klubs šobrīd ieņem astoto vietu kopvērtējumā un ir nodrošinājis vietu 2. bundeslīgā arī nākamsezon.