Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" un "Celtnieks" uzvarētāju nenoskaidro

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jūrmalas Sports" un "Celtnieks" uzvarētāju nenoskaidro
Rolands Ivanovs. Foto: Edgars Dāvidsons

LETA. "Jūrmalas Sporta" vienība ceturtdien "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola Virslīgas mačā savā laukumā nospēlēja neizšķirti 28:28 (13:16) ar valsts vicečempioni Rīgas "Celtnieku".

Laukuma saimniekiem rezultatīvākais ar 13 gūtiem vārtiem bija Rolands Ivanovs. Tikmēr viesiem ar 11 vārtiem izcēlās krievs Vladislavs Košmans, bet septiņi precīzi metieni bija Ritvaram Balcerim.

Pēc zaudēta pirmā puslaika otrajā jūrmalnieki pārņēma vadību (21:20), taču Rīgas handbolisti atgriezās priekšā rezultātā. Turpinājumā "Jūrmalas Sportam" neizdevās vēlreiz pārņemt vadību, bet sīvā mača galotnē tika nosargāts neizšķirts.

Turnīra tabulas līderpozīcijā ar maksimāli iespējamiem 18 punktiem deviņos mačos ir Dobeles "Tenax", bet par trim punktiem atpaliek Rīgas "Celtnieks", kamēr Ludzas "Latgols" ar 12 punktiem ir trešā. Desmit punkti tikuši MSĢ/LAT-"Hertz" komandai, astoņi punkti ir "Vaiņodei", septiņi ir "Jūrmalas Sportam", četrus punktus guvusi "Ogre", kamēr bez punktiem cīnās ASK/LSPA.

     [+] [-]

, 2018-11-16 16:43, pirms 5 gadiem
Ha! Ha! Puriņa nav, nav spēles! Puriņš 80 procentu no šīs komandas. Ja viņa nebūtu Celtnieks būtu tālu pjedestāla!!!😄