Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Latgols" tikai beigās salauž un pieveic "MSĢ/LAT-Hertz"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Latgols" tikai beigās salauž un pieveic "MSĢ/LAT-Hertz"
"Latgols"
Foto: Ritvars Raits

SynotTip Latvijas Virslīgā handbolā šodien "Latgols" savā laukumā ar 35:33 pieveica "MSĢ/LAT-Hertz" komandu, kamēr Jūrmalas "Sports" ar 34:33 apspēlēja "Vaiņodi". Tāpat divi mači aizvadīti sieviešu čempionātā.

"Latgols" maču sāka ar gūtiem vārtiem, bet turpinājumā trīs bumbas atrada ceļu laukuma saimnieku vārtos mazāk nekā divu minūšu laikā. "MSĢ-LAT-Hertz" komanda palielināja pārsvaru līdz trim vārtiem, bet mirkli vēlāk vadībā atkal bija "Latgols". Veiksmīgi aizvadītas pirmā puslaika beigas ļāva laukuma saimniekiem pārtraukumā doties ar plus četri, bet 39. minūtē vadībā jau bija viesi. Tomēr mača beigās "Latgols" izmantoja pieredzi un uzvarēja ar 35:33.

"Latgolam" tā bija ceturtā uzvara sešās spēlēs. Tāpat vienu reizi piedzīvots zaudējums un vienu reizi cīņa beigusies neizšķirti. Komanda ieņem otro vietu kopvērtējumā, atpaliekot tikai no Dobeles "Tenax". Savukārt "MSĢ/LAT-Hertz" handbolisti ir priekšpēdējā vietā tikai ar vienu uzvaru sešās spēlēs. Uzvarētāju rindās Normunds Seņkāns iemeta 12 vārtus, bet zaudētājiem rezultatīvākais ar astoņiem precīziem metieniem bija Toms Rolands Ābelīte.

Vēl grūtāk uzvara nāca Jūrmalas "Sportam", kas savā laukumā ar 34:33 pieveica "Vaiņodi". Desmit minūtes līdz beigām rezultāts bija neizšķirts, bet turpinājumā mājinieki labāk izmantoja savas iespējas. Gatis Taujēns un Ainārs Pāvils guva divus vārtus pēdējo 16 sekunžu laikā, bet ar to nepietika, lai Vaiņodes handbolisti izglābtos. Jūrmalas uzvaru ar 13 precīziem metieniem kaldināja Rolands Ivanovs, bet "Vaiņodes" rindās 13 reizes precīzs bija Oskars Pāvils.

Šodien divas spēles tika aizvadītas arī sieviešu čempionātā. "Latgols" izbraukumā ar 40:29 pieveica "LAT-2002/Dobele" komandu un izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs, kamēr pretiniecēm sestais zaudējums pēc kārtas. Agnese Sidorova panākumu kaldināja ar 11 punktiem, pretinieču nometnē seši precīzi metieni Annai Aleksai Stankevičai.

Otrā mačā Stopiņu handoblistes savā laukumā ar 32:26 apsēlēja "Salaspili", izcīnot piekto uzvaru un turpinot perfekti. Identiska bilance ir arī kopvērtējuma līderēm no Jēkabpils. Uzvarētāju rindās astoņus vārtus iemeta gan Ivita Asare, gan Elza Seržante. Abas pa divām reizēm izpildīja soda metienus un nekļūdījās. Otrā nometnē deviņi vārti Renātei Salmanei.

     [+] [-]

, 2017-10-15 16:17, pirms 7 gadiem
Latgols malači, jo daudzi Latgols spēlētāji bija pretinieku komandā kā arī brauca uz pirmās līgas spēli. Latgols ir tāds klubs, kurš ir atkarīgs no jauniešiem un tāpēc nepienemams kad kaut kas aizliedz spēlēt par savas pilsētas komandu. Domāju, ka šādi nepopulārie lēmumi atturēs jauniešus stāties Murjāņu sporta ģimnāzijā.

     [+] [-]

, 2017-10-15 18:37, pirms 7 gadiem
koks ar diviem galiem Murjāņi un jaunieši. Regulārajā sezonā lai spēlē par MSĢ, bet uz playoff gan domāju, ka tiem, kuri var tikt Latgols sastāvā, jāspēlē par Latgols. Nav jēgas regulārajā sezonā savākt visus jauniešus + vecos, jo tad kādam arī labākam spēlētājam jāsēž uz soliņa...
Šodien potenciāli par Latgols varēja spēlēt Piļpuks, Mekšs no MSĢ un Matvejenko Edvīns, kurš aizbraucis šodien ar Latgols junioriem. Ja būtu šie 3, tad kādam tāpat vajadzētu sēdēt.

     [+] [-]

, 2017-10-15 20:15, pirms 7 gadiem
Domāju, ka visi ļoti labi saprot šodienas situāciju, bet kāpēc Piļpukam neatļāva spēlēt pret Celtnieku, es un daudzi citi nesaprot. Aizejot uz Murjāņiem viņš jau bija labs spēlētājs un tagad viņi cenšas aizliegt viņam spēlēt par savu dzimto pilsētu ABSURDS!!!!!!! Nedomāju, ka paliekot Ludzā viņš būtu sliktāks spēlētājs, varbūt vēl labāks. Bērni uz turieni iet, lai vairāk trenētos, jo tā ir specializēta skola, bet Ludzā tā nav!!!!! Es domāju, ka par to jādomā, jo reāli handbols ir tikai dažās Latvijas pilsētās un ļoti žēl ja Murjāni zaudēs ludzāniešus!!!!!!!!!