Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ogres handbolisti mačā pret ASK/LSPA izcīna Rīgas bronzu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ogres handbolisti mačā pret ASK/LSPA izcīna Rīgas bronzu
HK "Ogre". Foto: Ritvars Raits

Par Rīgas atklātā čempionāta handbolā bronzas medaļnieci jau ceturto rudeni pēc kārtas kļuvusi HK "Ogre", kas šodien O.Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskolas sporta hallē mazajā finālā ar 33:22 sagrāva ASK/LSPA handbolistus. Ogrēniešu rindās neapturams bija Rolands Ivanovs, kurš viens pats guva 14 vārtus.

Šoruden Ogres komanda galvaspilsētas čempionātā piedalās ar ļoti ierobežotiem spēlētāju resursiem. Arī šodien bronzas mačā HK "Ogre" galvenā trenera Andra Molotanova rīcībā bija tikai astoņi handbolisti, kamēr ASK/LSPA cīņā bija gatava sūtīt 12 handbolistus. Pirmajās desmit minūtēs nevienai no komandām neizdevās iegūt vērā ņemamu pārsvaru – vadībā izvirzījās drīz viena, drīz otra vienība. 7.minūtē divu vārtu pārsvaru ieguva ASK/LSPA (6:4), bet tad septiņus vārtus pēc kārtas iemeta ogrēnieši, 16.minūtē panākot jau 11:6. HK "Ogre" vadības grožus no rokām neizlaida vairs ne uz mirkli – pēc pirmā puslaika Ogres handbolisti atradās vadībā ar 20:11, bet spēles turpinājumā savu pārsvaru vēl nedaudz palielināja, svinot uzvaru ar 33:22 un nopelnot Rīgas čempionāta bronzas godalgas.

Nenoliedzami nopelni Ogres komandas panākumā bija Rolandam Ivanovam, kurš realizēja 14 no 16 metieniem, tostarp visus trīs soda metienus. Pa pieciem vārtiem HK "Ogre" labā guva Dzintars Dravnieks un Jurģis Strēlis, bet četri goli Arta Laganovska kontā. ASK/LSPA sastāvā ar septiņiem vārtu guvumiem izcēlās Kristers Rihards Ozols, bet pa četriem rezultatīviem metieniem Andra Vītola un Mārtiņa Stepuļenoka-Stukanova kontā.

HK "Ogre" - ASK/LSPA 33:23 (20:11)

HK "Ogre": Ivanovs 14/3, Strēlis 5, Dravnieks 5, Art.Laganovskis 4, Pozņaks 2, Sļusarevs 2, Ļebedevs 1.
ASK/LSPA: Ozols 7, Vītols 4, Stepuļenoks-Stukanovs 4/1, Liepiņš 3, Zvejnieks 2, Strazds 1, Sudmalis 1.

Jau šovakar pulksten 17.00 turpat O.Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskolas sporta hallē cīņā par Rīgas čempionu titulu spēkiem mērosies "Celtnieks Rīga" un "Tenax Dobele". Latvijas Handbola federācija sadarbībā ar "B Sport55" piedāvās šīs spēles "Youtube" tiešraidi. Maču komentēs Anatolijs Kreipāns.

     [+] [-]

, 2019-09-15 16:46, pirms 5 gadiem
Malači, sen laiks bija Ogri Rīgai pievienot !