Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Salaspils SS" uzvar arī Jēkabpilī un negaidīti iekļūst pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Salaspils SS"  uzvar arī Jēkabpilī un negaidīti iekļūst pusfinālā
"Salaspils SS" trenere Jūlija Šamricka (pa kreisi) un spēlētājas.
Foto: Einārs Kiršteins

Šodien Latvijas sieviešu Handbola virslīgā noslēdzās otrais pusfināls - "Salaspils SS" arī atbildes spēlē ar 25:21 pārspēja "Jēkabpils SS", ļoti pārsteidzoši triumfējot divu spēļu summā ar 62:50.

Jēkabpilietēm jau no paša spēles sākuma obligāti bija jācenšās iegūt sev pārsvaru uz rezultāta tablo, jo pirmajā spēlē Salaspilī piedzīvots smags zaudējums ar 29:37, kas nozīmēja, ka šodien bija jāuzvar vismaz ar astoņu vārtu pārsvaru.

Tomēr vienīgā reize, kad šajā spēlē mājinieces pabija vadībā, bija pats spēles sākums - 2:0. Jau drīz vien salaspilietes guva savus četrus bezatbildes vārtus, bet puslaika vidusdaļā jau izvirzījās vadībā ar +3 (7:4). "Salaspils SS" gan nedomāja ar to vien apstāties - Linda Borisanova 27. minūtē viešņām panāca jau +5 (11:6). Līdz puslaika beigām "Salaspils SS" noturēja sev četru vārtu pārsvaru - 12:8.

Otrajā puslaikā viešņām izdevās visā tā garumā noturēt 2-4 vārtu pārsvaru. "Jēkabpilij" bija ļoti ātri un efektīvi jāatspēlējas, tomēr tas neizdevās - spēlē zaudējums ar 21:25 un visā divu spēļu summā ar 50:62.

Kristīne Dzenīte "Jēkabpils SS" labā guva 11 vārtus, kamēr "Salaspils SS" labā pa sešiem vārtiem Renātei Salmanei un Inesei Umjarovai.

Jēkabpils SS - Salaspils SS 21:25 (8:12)
Jēkabpils SS: Dzenīte 11/2, Kaulakane 3, Lapsa 2, Meņģele 2, Krūmiņa 1, Damenauska 1, Gerasimova 1.
Salaspils SS: Salmane 6/2, Umjarova 6, Rudziša 4, Borisanova 3, Agarkova 3, Sirsniņa 3.

LČ 1/2 fināls

Komandu pāris
Stopiņu NHK - Salaspils SS
REIR Dobele - SK Latgols

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Kalendārs

     [+] [-]

, 2017-04-15 15:36, pirms 7 gadiem
diemžēl ja divi pamatsastāva spēlētāji ir traumēti tad....