Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

PSG turpina nezaudēt Francijā, Krištopānam trīs vārti uzvarā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

PSG turpina nezaudēt Francijā, Krištopānam trīs vārti uzvarā
Dainis Krištopāns. Foto: TeamPics/PSG

Francijas handbola čempionātā turpina bez zaudējumiem cīnīties Daiņa Krištopāna Parīzes ''Saint-Germain'', kas izbraukumā ar 31:27 pārspēja ''USAM Nimes Gard'', tādējādi izcīnot astoto uzvaru tikpat spēlēs. Latviešu handbolists kaldināja panākumu ar trim vārtu guvumiem.

Dainis Krištopāns sekmēja PSG uzvaru ar trim precīziem metieniem no pieciem raidījumiem. Tāpat latviešu labākais handbolists saņēma vienu divu minūšu noraidījumu. Ar septiņiem vārtiem rezultatīvākais bija Nedims Remili, taču kopumā veseli deviņi kluba handbolisti izcēlās ar vārtu guvumu.

Viss pirmais puslaiks pagāja līdzvērtīgā cīņā, 30 minūtēm noslēdzoties ar neizšķirtu 16:16. Vēl piecas minūtes līdz mača beigām rezultāts bija līdzvērtīgs 26:26, bet tad PSG guva divus vārtus un izvirzījās vadībā ar 28:26. Atlikušajās trīs minūtēs komandas apmainījās vārtu guvumiem un PSG izcīnīja astoto uzvaru tikpat spēlēs ar 31:28.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/l...
https://twitter.com/psghand