Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jēkabpils uzņems bez uzvarām esošo Salaspili

Jānis Pārums

Jēkabpils uzņems bez uzvarām esošo Salaspili
Jēkabpils sporta skolas komanda

Šovakar plkst. 19:30 Latvijas sieviešu Virslīgas turnīrā notiks viena spēle, kurā Jēkabpils sporta skolas komanda savā laukumā uzņems Salaspils sporta skolu.

Jēkabpils handbolistes līdz šim aizvadījušas trīs spēles, izcīnot vienu panākumu. Turnīru jēkabpilietes iesāka ar izbraukumā piedzīvotu zaudējumu 27:29 pret iepriekšējās sezonas bronzas medaļniecēm "REIR Dobele", bet pēc tam sekoja uzvara 27:21 pret LSPA. Aizvadītās nedēļas nogalē Jēkabpils sporta skola sacentās ar čempionēm Stopiņu NHK un atzina pretinieču pārākumu ar 27:33.

Salaspils sporta skolas handbolistēm savukārt sezonas pirmajās divās spēlēs pie uzvarām nav izdevies tikt – vispirms sakāve 30:47 pret "REIR Dobele", bet pēcāk arī zaudējums Ludzā pret vietējo "Latgols" komandu ar 28:37. Jāpiebilst, ka pret ludzānietēm nespēlēja viena no Salaspils līderēm Renāte Salmane.

Šobrīd Jēkabpils komanda ieņem ceturto vietu sešu komandu konkurencē, bet Salaspils ir sestās ar tādu pašu bilanci (0-2), tomēr nedaudz sliktāku vārtu attiecību kā LSPA.

Rezultatīvāko spēlētāju galvgalī šobrīd ar 29 vārtiem trijās spēlēs izvirzījusies tieši jēkabpiliete Simona Ārmane, bet no salaspilietēm šobrīd visaugstāk ir Inese Umjarova, kura divos mačos izcēlusies ar 13 vārtu guvumiem.

Kalendārs
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv