Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dainis Krištopāns pārcelsies uz Skopji?

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Dainis Krištopāns pārcelsies uz Skopji?
Dainis Krištopāns

Tādu varbūtību pieļauj portāls handball-planet.com. 215 cm garā ludzānieša pāriešana no Brestas HC 'Meshkov" uz Skopjes "Vardar" tiek paredzēta 2017. gada vasarā.

Tas, ka vienu no Latvijas izlases līderiem un vienu no pašreiz labākajiem spēlētājiem pasaulē labā insaida pozīcijā Daini Krištopānu savās rindās labprāt redzētu daudzi klubi, nav nekāds noslēpums. Tagad ir parādījies pirmais konkrētais variants. Cik tas ir ticams - tas jau ir cits jautājums, taču zināma loģika šādai varbūtībai ir un nav arī dūmu bez uguns.

Maķedonijas čempionvienību un EHF Čempionu līgas dalībnieku Skopjes "Vardar" (spēlē vienā grupā ar Brestas komandu un ir guvis trīs uzvaras pirmajās trijās spēlēs) pēc sezonas pametīs slavenā talanta Duišebajeva dēls, Spānijas izlases spēlētājs Aleksandrs Duišebajevs, kurš pārcelsies uz Polijas čempionvienību (un pašreizējo EHF Čempionu līgas uzvarētāju) Ķelces "Vive Tauron".

Skopjes klubs jau meklē viņam aizstājēju un lieki teikt, ka pēc septiņiem gūtiem vārtiem EHF Čempionu līgas mačā pret Vācijas čempionu Manheimas "Rhein-Neckar Lowen" Daiņa Krištopāna akcijas tikai cēlās un vēlme viņu redzēt savās rindās Skopjes klubā tikai auga.

Tiesa, dažos komentāros izskan bažas - proti, gan Duišebajevs, gan horvātu saspēles vadītājs Igors Karačičs pametīs komandu, jo tai ir finansiālas problēmas... Laiks rādīs. Gan finansiālās problēmas vai to neesamību "Vardar" komandā, gan iespējamo Daiņa Krištopāna pāriešanu uz šo komandu.