Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns un Kuģis Čempionu līgu sāk ar grūtu uzvaru Francijā

Andrejs Siliņš

Krištopāns un Kuģis Čempionu līgu sāk ar grūtu uzvaru Francijā
Dainis Krištopāns. Foto: AP / Scanpix

Daiņa Krištopāna un Artūra Kuģa pārstāvētā Ziemeļmaķedonijas vienība "Vardar" sestdien ar smagu uzvaru izbraukumā sāka čempiontitula aizstāvēšanu Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgā, ar rezultātu 33:31 pieveicot franču "Montpellier".

Pagājušajā sezonā Krištopāns palīdzēja "Vardar" otro reizi kluba vēsturē un otro reizi pēdējos trīs gados izcīnīt Čempionu līgas trofeju, bet vasarā klubs papildināja sastāvu ar latviešu vārtsargu Artūru Kuģi, kurš iepriekš spēlēja Vācijas otrajā bundeslīgā.

Pirmajā sezonas mačā Čempionu līgā "Vardar" stājās pretī Francijas vicečempioni "Montpellier", kas triumfēja Čempionu līgā 2018. gadā, bet pagājušajā sezonā netika pat izslēgšanas turnīrā. Spēle izvērtās ārkārtīgi līdzīga, visa mača garumā nevienai no komandām nebija vairāk kā divu vārtu pārsvars, bet galotnē sekmīgāk nospēlēja Krištopāna un Kuģa pārstāvētie viesi, tiekot pie uzvaras ar 33:31.

Kuģis mačā bija rezerves vārtsargs, bet Krištopāns, spēlējot ilgas minūtes, nepilnu 3000 līdzjutēju priekšā guva vienus vārtus, realizējot vienu no trim izdarītajiem metieniem.

"Vardar" nākamo spēli Čempionu līgā aizvadīs 22. septembrī, savā laukumā uzņemot Portugāles čempionus "Porto", kas pērnsezon izcīnīja trešo vietu pēc spēka otrajā Eiropas turnīrā EHF kausā.

     [+] [-]

, 2019-09-14 21:46, pirms 5 gadiem
Atvainojos, bet ku PSG?

  +2 [+] [-]

, 2019-09-14 21:59, pirms 5 gadiem
edgars13 rakstīja: Atvainojos, bet ku PSG?
neku PSG nav pazudis...
vajadzēs Vardar pieciest vēl šo sezonu!

     [+] [-]

, 2019-09-15 08:47, pirms 5 gadiem
edgars13 rakstīja: Atvainojos, bet ku PSG?
itkā no 2020 gada sezonas