Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uščins kļūst par Desavas kluba treneri

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Uščins kļūst par Desavas kluba treneri
Armands Uščins
Foto: dessau-rosslauer-hv.de

Pēdējās divās Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonas mačos šajā sezonā cīņā par palikšanu līgā "Dessau-Roßlauer HV 06" komandu kā treneris vedīs Latvijas izlases handbolists Armands Uščins.

Pēc piedzīvotā zaudējuma savā laukumā 8. maijā pret vieniem no līgas pastarīšiem "Fuchse Berlin II" ar 28:29 (12:16), komandas vadības pacietības mērs bija pilns un no galvenā trenera amata tika atbrīvots Pēters Fisāls. Viņa pienākumus pēdējās spēlēs pildīs Armands Uščins, kurš šajā spēlē ar septiņiem gūtajiem vārtiem bija kluba rezultatīvākais handbolists. Pēdējās divās spēlēs Uščins būs spēlējošais komandas treneris.

Vēl gan "Dessau-Roßlauer HV 06" komandai pastāv teorētiskas izredzes saglabāt vietu otrajā bundeslīgā (nākamsezon abas zonas tiks apvienotas vienā līgā), tomēr jācer arī uz citu komandu neveiksmēm atlikušajos mačos. Turklāt, ja šajās divās spēlēs sevi kā treneris labi parādīs arī Armands Uščins, iespējams, tieši viņš nākamsezon var kļūt oficiāli par komandas galveno treneri, spēlētājs pastāstīja Latvijas Handbola federācijai. Šobrīd Desavas vienība turnīra tabulā ieņem 12. vietu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

     [+] [-]

, 2011-05-14 15:11, pirms 13 gadiem
Lai izdodas..!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-14 15:27, pirms 13 gadiem
2. Bundeslīga, cienoši! Veiksmi!