Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogres SC" dubultuzvara savā laukumā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Ogres SC" dubultuzvara savā laukumā
Foto: Ritvars Raits

Abas "Ogres SC" komandas Latvijas čempionātā savā laukumā svinēja uzvaras. Vīrieši ar 30:20 (21:10) pieveica "HK S&A", bet dāmas ar 24:22 (14:8) pārspēja "Jēkabpils/Skrīveri" handbolistes.

Vīriešu savstarpējā spēlē mājiniekiem septiņus vārtus guva Juris Pozņaks, bet piecus - Aleksandrs Dvurečenskis, savukārt pretiniekiem 6/2 precīzus raidījumus izdarīja Jānis Kokainis, bet 4/1 - Kristaps Strazdiņš.

Dāmu cīņā, lai arī abas komandas šķir tikai divi vārtu guvumi, viešņām tā arī īsti neizdevās apdraudēt ogrēniešu panākumu. Uzvarētājām 10/1 vārtus guva Ieva Briede, bet pa pieciem Lidija Andrejeva (atgriešanās LČ pēc vairāku gadu pārtraukuma) un Natālija Iļuhina. Pretiniecēm piecus vārtus guva Laura Krievāne, bet pa četriem - Ieva Sasko un Krista Jakovļeva.

Citā mačā vīriešiem "SK Latgols" ar 36:30 (19:12) savā laukumā pieveica "RTU" vienību. Pa desmit vārtiem uzvarētājiem guva Jānis Ločs un Vitālijs Borisenko, bet zaudētājiem astoņas reizes precīzs bija Juris Matejs. Vakardienas spēlē "Inčukalns-RVR" izcīnīja trešo panākumu sezonā, ar 33:25 (21:10) pārspējot "Stopiņu NHK". Desmit vārtus uzvarētājiem guva Artūrs Lazdiņš, bet zaudētājiem ar sešiem precīziem metieniem atzīmējās Mareks Koroļkovs un Artūrs Koponāns.

Izmantotie resursi:
handball.lv