Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Borodovskis labā formā Norvēģijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Borodovskis labā formā Norvēģijā
Elvijs Borodovskis
Foto: Bjorn V Sandness

Nupat Elvija Borodovska pārstāvētā "Follo" komanda iekļuvusi Norvēģijas kausa finālā. Pusfinālā latvieša klubs ar 24:21 (12:8) pieveica "Runar" handbolistus.

Izšķirošajā spēlē par iekļūšanu finālā spēle notika "Runar" laukumā, kuri skaitījās arī šī dueļa favorīti. Tomēr "Follo" handbolisti pierādīja pretējo un izcīnīja panākumu. Latvijas handbolists Borodovskis, gūstot sešus vārtus, bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs. "Esmu sasniedzis savu labāko formu šajā sezonā," sarunā ar sportacentrs.com atzīst Elvijs. "Uzlabojusies sapratne ar komandas biedriem, tāpēc bieži vien tieši es tieku izvirzīts labās metiena pozīcijās, kas ļauj gūt vārtus."

Norvēģijas augstākās līgas astoņās spēlēs "Follo" vienība izcīnījusi tikai trīs punktus, turnīra tabulā ieņemot desmito vietu. Kausa izcīņas finālā latvieša komanda 30. decembrī spēlēs ar "Haslum" handbolistiem, kas vietējā čempionātā ieņem trešo vietu. "Finālā uzvaru paredz mūsu pretiniekiem," stāsta Borodovskis. "Komanda sakomplektēta no patiešām labiem spēlētājiem. "Haslum" paredz uzvaru ne tikai kausa izcīņā, bet arī Norvēģijas čempionātā."

Nākošo Norvēģijas čempionāta spēli "Follo" vienība aizvadīs 21. novembrī, kad izbraukumā spēlēs ar sestā vietā esošo "FyllingenBergen" komandu. "Norvēģijas čempionātā tikai vienu spēli (pret "Viking Stavanger") izdevies aizvadīt labā līmenī," uzskata Latvijas handbolists. "Pārējos mačos nav izdevies parādīt mūsu patieso līmeni. Jāatzīst, ka mana komanda ir viena no jaunākajām visā čempionātā. Gandrīz visi spēlētāji ir jaunāki par mani, savukārt puse dzimuši 1990. gadā vai pat vēlāk."

     [+] [-]

, 2010-11-15 14:30, pirms 13 gadiem
Nu izlasē tad pavērosim.

     [+] [-]

, 2010-11-15 18:06, pirms 13 gadiem
foto. fonā nr. 19. tas taču Lazda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-17 13:35, pirms 13 gadiem
A ko citas ligas saja nedeljas nogale nespeleja?! :p