Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kreicbergam viens metiens un sāpīgs zaudējums handbola ČL mačā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kreicbergam viens metiens un sāpīgs zaudējums handbola ČL mačā
Nils Kreicbergs. Foto: Latvijas Handbola federācija

Eiropas handbola federācijas (EHF) Čempionu līgā trešo zaudējumu četros mačos piedzīvojusi Nila Kreicberga pārstāvētā Somijas un Baltijas līgu čempionvienība Rīhimeki "Cocks", kas izbraukumā Ziemeļmaķedonijā ar 30:31 dramatiskā galotnē atzina vietējās "Eurofarm Rabotnik" pārākumu.

Kreicbergs savu vienīgo metienu izdarīja spēles 28. minūtē, nespējot samazināt "Cocks" deficītu uz rezultāta tablo, kas tobrīd bija sasniedzis četru vārtu apmēru - 11:15. Cīņas izskaņā Somijas klubs spēja atspēlēties un brīžiem pat pārņemt vadību, taču beigās veiksme tomēr uzsmaidīja ziemeļmaķedoniešiem.

Čempionu līgas otrā ešelona C apakšgrupas ietvaros "Cocks" ar četrās cīņās iegūtiem diviem punktiem ieņem piekto pozīciju.

C un D grupu pirmo vietu ieguvēji divās spēlēs ar otras grupas otro labāko komandu noskaidros divas vienības, kas pievienosies A un B grupu 12 spēcīgākajiem klubiem, lai noskaidrotu 2019./2020. gada sezonas kausa ieguvēju. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā nepiedalīsies A un B grupu uzvarētāji, cīņās iesaistoties no otrās kārtas.

Izmantotie avoti:
EHF Ticker