Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieks" izcīna vēl vienu uzvaru Rīgas čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Celtnieks" izcīna vēl vienu uzvaru Rīgas čempionātā
Artis Kurmēns. Foto: GL Sports Photography, HK "Celtnieks"

Gatavojoties jaunajai handbola sezonai, Latvijas spēcīgākās komandas ierasti cīnās Rīgas čempionātā. Šodien tika aizvadīta viena spēle, kurā Rīgas "Celtnieks" ar 34:27 pārspēja "Ogri".

Ja pirmajās minūtēs komandas turējās blakus, tad turpinājumā "Celtniekam" izdevās gūt četrus vārtus pēc kārtas (7:4). Atraušanās noveda pie likumsakarīgas vadības pēc pirmā puslaika (18:12). Lai gan "Ogres" handbolisti pēc pārtraukuma spēja pietuvoties līdz trim vārtiem, turpinājumā favorītu vadība netika apdraudēta. "Celtnieks" izcīnīja uzvaru ar 34:27.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 11 vārtiem bija Aļaksejs Haisa, tiesa, lielāko daļu jeb septiņus viņš iemeta ar septiņu metru soda metieniem (tika realizēti visi). Savukārt pa pieciem vārtiem katrs iemeta Artis Kurmēns, Artūrs Kļaviņš un Aļaksandrs Patcikaiļiks. "Ogres" rindās labākais ar astoņiem vārtiem bija Vladislavs Ivanovs, bet septiņas reizes izcēlās Laganovskis.

Abām komandām tā bija otrā spēle Rīgas čempionāta ietvaros. "Celtnieks" atklāšanas mačā bez problēmām sagrāva ASK/LSPA (45:16), kamēr ogrēnieši ar 20:39 piekāpās Dobeles "Tenax" handbolistiem.