Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Glušaks rezultatīvs uzvarā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Glušaks rezultatīvs uzvarā
Jānis Glušaks
Foto: hchard.at

Rezultatīvi Austrijā spēlējis mūsu labākais līnijas spēlētājs Jānis Glušaks, savukārt citur Eiropā - Norvēģijā un Portugālē - mūsu handbolisti aizvadīja pirmās oficiālās spēles.

Austrijas handbola līga

Veiksmīgi Austrijā spēlējis Jānis Glušaks, kurš, gūstot septiņus vārtus, palīdzēja savai "Alpla HC Hard" ar 37:34 (20:18) pieveikt Ulda Līberga "HIT medalp Tirol" handbolistus (treneris Valdis Labanovskis). Lībergs bija precīzs vienu reizi, kā arī nopelnīja četras soda minūtes.

Zaudējumu Austrijas čempioniem "A1 Bregenz" piedzīvoja Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz", piekāpjoties ar 27:32 (8:14).

Turnīra tabulā Glušaka komanda ieņem piekto vietu, sesto - Bražņikova, bet astoto - Līberga un Labanovska.

Norvēģijas handbola līga

Ar zaudējumu Norvēģijas spēcīgākajā līgā debitēja Elvijs Borodovskis, kura pārstāvētā "Follo" ar 20:28 (7:15) atzina "Arendal" handbolistu pārākumu. Borodovskis guva trīs vārtus. Pēc aizvadītās pirmās kārtas "Follo" komanda ieņem pēdējo vietu.

Pēc spēka otrajā līgā ar uzvaru sezonu uzsāka Eināra Kiršteina "Herluf", kas neatstāja nekādas cerības "Fjellhammer" handbolistiem, sagraujot pretiniekus ar 44:24. Kiršteins spēlēja aptuveni 20 minūtes un guva divus vārtus. Pēc pirmās kārtas "Herluf" ieņem otro vietu.

Slovākijas ekstralīga

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja Daiņa Krištopāna "Tatran Prešov", kas ar 39:35 (19:19) pieveica "IS Košice" handbolistus. Krištopāns bija precīzs vienu reizi. Protams, valsts čempioni joprojām ieņem pirmo vietu turnīra tabulā.

Portugāles A1 līga

Ar zaudējumu sezonu Portugālē iesāka Austra Tuminska "SC Horta", kas ar 28:29 (13:10) zaudēja "CF OS BELENENSES" handbolistiem. Tuminskis vārtus neguva, bet nopelnīja brīdinājumu un vienu noraidījumu

Turnīra tabulā Tuminska komanda pēc vienas aizvadītās kārtas ieņem septīto vietu.

Izmantotie resursi:
handball.no :
Norges Håndballforbund

denník šport
Offizielle Handball Liga Austria Website
Sporting Club da Horta - Site Oficial

  +2 [+] [-]

, 2010-09-13 17:48, pirms 14 gadiem
''Tuminskis vārtus neguva, bet nopelnīja noraidījumu un vienu noraidījumu''

varbūt brīdinājumu un noraidījumu????

  +1 [+] [-]

, 2010-09-13 19:16, pirms 14 gadiem
Nu, re pats saprati.. es arī sapratu.. un domāju, ka pārējie arī sapratīs..
Ūpis standartā