Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Molotanovs: "Izcīnītā bronza Ogrei bija ļoti vajadzīgs panākums"

Jānis Pārums

Molotanovs: "Izcīnītā bronza Ogrei bija ļoti vajadzīgs panākums"
Andris Molotanovs
Foto: Ritvars Raits

Pēc ceturtdien izcīnītajām bronzas medaļām "Ogre/Miandum" spēlējošais treneris Andris Molotanovs novērtēja aizvadīto sezonu, norādot, ka gūtais panākums ir nozīmīgs solis uz priekšu, vēsta Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Jāatgādina, ka bronzas sērijas ceturtajā spēlē "Ogre/Miandum" savā laukumā ar 22:20 pārspēja "Jūrmalas Sports" komandu un sērijā triumfēja ar 3-1, pēc gada pārtraukuma iekļūstot labāko trīs komandu pulkā.

"Pirmais puslaiks bija izdevies, bet otrais bija tāds kāds bija... sliktā līmenī aizvadīts. Pazuda komandas spēle, sākās individuālas darbības. Viss pajuka. Ja pirmajā puslaikā spēlētājus izdevās noskaņot, tad vēlāk viss aizgāja pašplūsmā," par sērijas ceturto spēli izteicās Molotanovs. "Puslaika pārtraukumā gan par to brīdināju, minēju vairākus piemērus, kad komandas ir atspēlējušās. Savā ziņā tas nebija labs pārākums pēc pirmā puslaika, jo otrajā domājām, ka bumbas pašas ripos vārtos iekšā. Tā nenotiek!"

"Šis Ogrei bija ļoti vajadzīgs panākums – gan sportiskajā, gan komandas attīstības ziņā. Šis ir labs solis uz priekšu. Ne tikai esam noturējušies četriniekā, bet arī otro reizi iekļuvuši starp trim labākajām komandām. Sērija bija fināla cienīga. Neviena no spēlēm nebija ar kādas komandas izteiktu pārākumu, cīņa bija līdzīga. Protams, handbols bija tehniskām kļūdām bagāts, emocionāls, bet tas viss izšķirošajās cīņās iederas. Domāju, ka skatītājiem patika," atzina Molotanovs.

Aizvadīto sezonu, kad pirmoreiz tika startēts arī Baltijas līgā, treneris novērtēja pozitīvi: "Sezona ir ar plusa zīmi. Šogad mēģinājām sadarbības modeli ar 1.līgas komandu Skrīveri/Aizkraukle. Domāju, ka spēlētājiem noderēja pieredze, kas tika gūta Baltijas līgā. Kopumā ar sezonu esmu apmierināts. Latvijas čempionātā mērķis bija iekļūt četriniekā, bet pakāpāmies uz pjedestāla. Vārtsargs Lauris Ozoliņš arī demonstrēja ļoti cienījamu sniegumu, savukārt komanda bronzas sērijā bija saņēmusies un izdarīja to, kas jādara."

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv