Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Pirmie zināmie, bet kas ieņems nākošās vietas?

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Pirmie zināmie, bet kas ieņems nākošās vietas?
Vai "Latgols" izdosies rezultatīvi nospēlēt arī Dobelē?
Foto: Ritvars Raits

Zināms, ka "LSPA" handbolisti noslēgs gadu kā līderi, taču tuvākajās divās nedēļās noskaidrosies, kuras komandas ieņems nākošās vietas godalgotā trijniekā.

Interesanta cīņa notiks svētdien Dobelē plkst. 14:00, kur vietējie "Tenax" handbolisti, kas turnīra tabulā ieņem otro vietu, tiksies ar vienu vietu zemāk turnīrā tabulā esošo Ludzas "Latgols" vienību. Ja ieskatāmies statistikā, tad "Latgols" aizvadītās septiņās spēles aizvadījuši krietni rezultatīvāk par pretiniekiem (252:222), taču arī savos vārtos ielaiduši daudz vairāk bumbas (225:182). Mājinieku uzvaras gadījumā dobelnieki noslēgs gadu otrajā vietā, bet Ludzas komanda par trešo vietu vēl nāksies pacīnīties pēc nedēļas savā laukumā, kad uzņems "Jūrmalas sports" vienību.

Spraiga cīņa varētu notikt arī Spuņņciemā, kur šobrīd "Jūrmalas sports" handbolisti tiekas ar "Ogres SC". Lai arī turnīra tabulā abas komandas šķir vairākas pozīcijas, tomēr jāatgādina, ka ogrēnieši spēja līdzīgi cīnīties ar "Tenax" vienību. Pie tikai ceturtās uzvaras šogad iespēja tikt būs Latvijas čempioniem ASK, kas sestdien NBS sporta zālē plkst. 17:30 spēlēs ar "RTU" handbolistiem, kam ir tikpat uzvaras, cik "armijniekiem" - trīs.

Pirmo uzvaru sezonā iespēja izcīnīt būs "Stopiņu NHK" handbolistiem, kuri plkst. 17:00 sestdien Ulbrokā uzņems HK "S&A" vienību, kas labi iesāka sezonu, taču turpinājums sekmīgajam sniegumam neturpināja.

Pašreizējie līderi "LSPA" aizvadīs pēdējo spēli šogad, plkst. 19:10 NBS sporta zālē tiekoties ar "Inčukalns-RVR" vienību.

Izmantotie resursi:
handball.lv

Kurš uzvarēs Dobelē?

  • 68

  • 33