Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"Tenax" un "LSPA" tiekas atkal

"Tenax" un "LSPA" tiekas atkal
"Tenax" un "LSPA" tiekas atkal
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Aizvadītās divas spēcīgākās Latvijas handbola komandas "LSPA" un Dobeles "Tenax" šovakar ASK sporta zālē plkst. 18:40 tiksies Baltijas līgas spēlē. Tā būs abu vienību trešā tikšanās reizes šajā sezonā.

Iepriekšējos divos mačos komandas dalījušas uzvaras uz pusēm. Rīgas atklātā čempionāta finālspēlē pārāki bija "LSPA" handbolisti, bet pirmā apļa Latvijas čempionāta mačā Rīgā panākumu svinēja dobelnieki. Pēc tam abas komandas negaidīti zaudēja "ASK" vienībai, tāpēc šīsdienas mačs solās vēl jo interesantāks. Spēlēs ar "armijniekiem" svarīgu lomu spēlēja līderu zudums - "studentiem" nespēlēja Edgars Vadzītis, bet "Tenax" komandā nebija Sergejs Kalniņš, kā arī savainots spēlēja Mārtiņš Lībergs.

Tieši Mārtiņš Lībergs, kuram diemžēl abas spēles būs jāskatās no tribīnēm, ar 20 gūtajiem vārtiem ir rezultatīvākais "Tenax" spēlētājs, savukārt "LSPA" komandā 27 vārtus guvis Oskars Arājs.

Situācija Baltijas līgas kopvērtējumā latviešiem nav patīkama. Ar vienu uzvaru četrās spēlēs sesto vietu ieņem "LSPA", bet Dobeles "Tenax", kas ieņem pēdējo septīto vietu, šodien būs iespēja izcīnīt pirmo panākumu.

Sestdien "LSPA" savā laukumā uzņems Somijas stiprāko komandu "Riihimaen Cocks", bet svētdien somi dosies uz Dobeli, kur tiksies ar vietējo "Tenax".

Izmantotie resursi:
Baltic Handball league | News

Kura vienība svinēs uzvaru?

  • 24

  • 24

  • 1



, 2010-11-12 14:39, pirms 13 gadiem
šoreiz LSPA uzvarēs šajā duelī
, 2010-11-12 20:51, pirms 13 gadiem
uzvareja LSPA..viss bija ta ka tam bija jabut..varbut nakoshreiz tenax vinnes bet shd nebija vinu diena..
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.