Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

S. Veršakovs: "Luksemburgas klubam nav ko zaudēt, būs interesanti!"

Andris Liepa
Andris Liepa

S. Veršakovs: "Luksemburgas klubam nav ko zaudēt, būs interesanti!"
Sandris Veršakovs
Foto: Ernest Ferrari

"Tenax Dobele" galvenais treneris Sandris Veršakovs sniedzis savu komentāru pirms šovakar paredzētās EHF Izaicinājuma kausa atbildes spēles pret Luksemburgas klubu "Dudelange". Mača sākums Dobeles sporta hallē pulksten 17:00.

"Luksemburgā spēle bija diezgan nervoza. Gan pirmā spēle, gan izbraukumā. Daudz bija kļūdu. Pirmais puslaiks bija mazrezultatīvs. Trīs vārtu pārsvars handbolā nekas nav. Jāsaka, ka halle nebija pārpildīta, taču vienalga bija bungas, un atmosfēra bija laba," uz pirmo spēli sarunā ar LHF atskatās Sandris Veršakovs.

"Ne viņi, ne mēs neparādījām labāko sniegumu. Abas komandas var demonstrēt labāku handbolu. Dobelē viss sāksies no jauna. Spiediens ir liels, jo vienai spēlei ir milzīga nozīme. Čempionātā ir iespējas kādām kļūdām, ko labot nākamajās spēlēs, bet te katrai epizodei ir milzīga nozīme. Ne visiem, taču lielai daļai spēlētāju arī nav lielas pieredzes šādos mačos.

Ar sastāvu viss ir gandrīz kārtībā. Ansis Bilkštis, domāju, nespēlēs. Pāŗējie ir ierindā. Pašiem vairāk jāsakārto spēle uzbrukumā. Pirms pirmā mača šķita, ka ar to ir viss būs kārtībā, bet beigās sanāca tā, ka labāka bija aizsardzība. Pie tā arī šajā nedēļā tā aktīvāk pastrādājām. Ir lietas, ko pamainījām," turpina Veršakovs.

"Dobelē, domāju, tribīnes būs pilnas. Esam pareklamējuši šo maču. Rezultāts arī ir līdzīgs, kas skatītājiem rada vēl lielāku interesi. Viņiem nav ko zaudēt, bet savai komandai uzreiz pēc mača pateicu, ka nav jāfokusējas uz trīs vārtu handikapu. Mēs izbraukumu pārdzīvojām veiksmīgi, skatīsimies, kā viņi ar to tiks galā," pauž "Tenax Dobele" galvenais treneris.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas Luksemburgā "Tenax Dobele" izcīnīja uzvaru ar 27:24. Uzvarētāju noskaidros divu spēļu summā. Dobeles sporta hallē spēles sākums pulksten 17:00.