Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam četri vārti un sezonas pirmais zaudējums Čempionu līgā

Rolands Eliņš

Krištopānam četri vārti un sezonas pirmais zaudējums Čempionu līgā
Dainis Krištopāns. Foto: AP / Scanpix

LETA. Latvijas labākais handbolists Dainis Krištopāns sestdien guva četrus vārtus Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas sezonas ceturtajā spēlē, taču viņa un vārtsarga Artūra Kuģa pārstāvētā Skopjes "Vardar" pirmajā puslaikā iemeta vien četrus vārtus un piedzīvoja zaudējumu.

"Vardar" savā laukumā ar rezultātu 20:31 (4:16) atzina Vācijas kluba Ķīles THW pārākumu.

Krištopāns šajā mačā realizēja četrus no deviņiem metieniem, bet rezultatīvākais ar pieciem vārtiem bija Krievijas handbolists Timurs Dibirovs.

Izcili neveiksmīgs mājiniekiem bija pirmā puslaika sākums, spēles 19.minūtē nonākot zaudētājos ar 1:11. Pēc Krištopāna pirmajiem vārtiem mačā viesi panāca arī plus 11 - 13:2. Otrajā puslaikā pakaļdzīšanās rezultātā izdevās pietuvoties līdz 18:23, bet vairāk izdarīt spēcīgā Ķīles komanda, kas ar septiņiem punktiem izvirzījusies grupas galvgalī, neļāva.

"Vardar" ar sešām punktiem četrās spēlēs ieņem trešo vietu B apakšgrupā.

Krištopāns ar "Vardar" komandu aizvadītajā sezonā triumfēja EHF Čempionu līgā.

Krištopānam "Vardar" komandā šī ir trešā sezona. Janvāra sākumā viņš vienojās ar Francijas grandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kuru pārstāvēs no nākamā gada vasaras.

Ludzānietis pēdējos piecus gadus nosaukts par Latvijas labāko handbolistu.

Svētdien Nils Kreicbergs un viņa pārstāvētais Somijas klubs Rīhimeki "Cocks" otrā ešelona komandu sacensībās C grupas mačā viesos tiksies ar Ziemeļmaķedonijas vienību "Eurofarm Rabotnik" no Bitolas. Savukārt "Vardar" nākamais mačs 19.oktobrī izbraukumā Ungārijā ar Vespremas "Telekom".

Izmantotie resursi:
LETA