Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobeles "Tenax" vēlreiz uzvar Luksemburgas klubu un tiek trešajā kārtā

Rolands Eliņš

Dobeles "Tenax" vēlreiz uzvar Luksemburgas klubu un tiek trešajā kārtā
Dobeles "Tenax" spēlētāji. Foto: Handball.lv

LETA. Dobeles "Tenax" handbolisti sestdien savā laukumā arī otrreiz pārspēja pretiniekus no Luksemburgas un iekļuva Eiropas Handbola federācijas (EHF) rīkotā Izaicinājuma kausa trešajā kārtā.

"Tenax" ar 28:24 (14:9) pārspēja "Dudelange" komandu arī atbildes spēlē, divu maču summā svinot iekļūšanu trešajā kārtā ar 55:48.

Pa pieciem vārtiem mājinieku labā guva Oskars Arājs un Andis Ērmanis, pa četriem - Egils Politers un Ņikita Pančenko, pa trim - Māris Veršakovs, Aivis Jurdžs un Emīls Kurzemnieks, bet vieni vārti Nila Aivja Miķelsona kontā. Pretinieku rindās divus vārtus guva Toms Lielais, bet rezultatīvākais ar septiņiem vārtiem bija horvāts Josips Iličs, seši vārti Mario Anikam.

Pēc francūža Anika vārtiem viesi izvirzījās vadībā ar 1:0, taču mājinieki atbildēja ar četriem precīziem metieniem, no kuriem divi bija Politera kontā. Kurzemnieks panāca sešu vārtu pārsvaru - 12:6, bet puslaiks beidzās ar 14:9 dobelnieku labā.

Otrajā puslaikā ilgu laiku mājinieki bija vadībā ar četru - sešu vārtu pārsvaru, taču, mājiniekiem nedaudz atslābinoties, Didelanžas handbolisti pēc 15:21 guva piecus vārtus pēc kārtas, panākot 20:21. Vairāk izdarīt viņiem nebija lemts.

Trešās kārtas pirmās spēles notiks 16.-17.novembrī., Dobeles komandas pretiniece vēl nav zināma. Astotdaļfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu maču summā.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-10-12 19:17, pirms 4 gadiem
Apsveicu ar uzvaru.

     [+] [-]

, 2019-10-12 19:21, pirms 4 gadiem
Varbūt kādu no šīs komandas aizdot futbola izlasei? '''
Te cik vārtu gūti...
😎

  +1 [+] [-]

, 2019-10-12 19:33, pirms 4 gadiem
Pie beigām lika līdzjutējiem bišķi panervozēt, bet nu viss labi. Malači! Paldies par patīkamām emocijām!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-12 20:54, pirms 4 gadiem
Un šodien pilnā halle bija atbilde Latvijas Handbola Federācijai kāpēc Latvijas izlases spēlēm ir jānotiek Dobelē!!!! SARAUJ TENAX SARAUJ!!!! Cepuri nost vīriem!! Par lielu Latvijas handbolu!!

     [+] [-]

, 2019-10-13 00:44, pirms 4 gadiem
Te nu, Edgar Paulauski, Tu pamatīgi šauj garām ar tām izlašu spēlēm Dobelē. Izlasam normatīvos aktus par minimālo sēdvietu skaitu, izvietojumu u.c. obligātajām prasībām, lai izlase varētu starptautiskus mačus sporta hallēs. Dobele neiekļaujas vairākos punktos pagaidām, gan infrastruktūras, gan citu tehnisko prasību ziņā..

Man nav nekas pret Dobeli, šodien pats biju uz vietas - varēja just, ka Dobelē patiešām mīl handbolu, bet ir jāpilda kaut kādi kritēriji un jāuzlabo infrastruktūra.. Dobeles lauciņā arī bija jābūt video tiešraidei, kas mūsdienās vispār elementāra figņa, bet tās nebija.. Nezinu vai tas bija ar domu, lai cilvēki vairāk atnāktu uz vietas vai arī vienkārši tika aizmirsts/neizdarīts, bet daudzi zināmi handbola līdzjutēji bija vīlušies..

Lai vai kā - prieks, ka dobelnieki ir tikuši otrajā kārtā un turēšu īkšķus, lai pretī tiek arī ņemams pretinieks nākamajā līmenī! Paldies vīriem par cīņassparu un parādīto sniegumu - Jūs šodien bijāt zvēri!

P.S. Sorry Osi, bet es šodien par labāko spēlētāju liktu vārtsargu Ozoliņu - jaunais džeks parādīja, ka ir ļoti labs potenciāls, lai kļūtu par izlases kandidātu! Izvilka īstajos brīžos, lai veiktu svarīgu izrāvienu!