Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Šteins jūtas labāk un turpina atveseļoties

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Šteins jūtas labāk un turpina atveseļoties
Raimonds Šteins
Foto: Manfred Hollmann

Vācijas 2. bundeslīgas kluba "Vfl Edewecht" un Latvijas handbola valstsvienības vārtsargs Raimonds Šteins turpina atveseļoties. Svētdien sportists pamodās no mākslīgās komas, bet jau šonedēļ, iespējams, sportistu pārvedīs uz regulārās aprūpes nodaļu.

Pagājušajās nedēļas ceturtdienā Raimonds, izvairoties no sadursmes, cieta motocikla avārijā pēc kuras ar helikopteru tika nogādāts slimnīcā. Smago iekšējo savainojumu dēļ Šteins tika iemidzināts mākslīgajā komā, no kuras pamodās svētdien. Viņš zināja savu vārdu, taču runāja tikai latviešu valodā. Uz Vāciju devušies arī Raimonda draudzene un viņa vecāki.

Negadījuma dēļ, kas satrieca visu pilsētu, tik pārcelta nedēļas nogalē paredzētā komandas spēle. "Vfl Edewecht" klubā spēlē arī mūsu handbolists Māris Veršakovs. Otrdien no rīta komandas menedžeris ziņoja, ka mūsu handbolists jūtas jau daudz labāk, tāpēc ir pat cerība, ka viņu šonedēļ pārvedīs uz regulārās aprūpes nodaļu. Raimond, turpini veseļoties!

Izmantotie resursi:
Willkommen beim VfL | VfL...

     [+] [-]

, 2010-10-12 13:40, pirms 14 gadiem
novēlu ātru un pilnīgi izveseļošanos. gan jau, ka prasmes nebūs pazudušas.

     [+] [-]

, 2010-10-14 01:42, pirms 14 gadiem
varens teljsh. gan uzcels sevi uz kaajaam un veel rekordaatrumaa paarspees visas aarstu ceriibas.