Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam četri vārti, "Vardar" turpina uzvarēt SEHA līgā

Jānis Pārums

Krištopānam četri vārti, "Vardar" turpina uzvarēt SEHA līgā
Dainis Krištopāns
Foto: Denis Dukovski / Vardar

Kārtējo panākumu SEHA līgā aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā Skopjes "Vardar", kas izbraukumā ar 36:32 pārspēja pastarīti Novisadas "Vojvodina".

"Vardar" vadībā pavadīja visu spēli, iegūstot +5 jau pirmā puslaika gaitā, bet otrajā puslaikā palielinot pārsvaru līdz septiņiem vārtiem. Spēles galotnē "Vojvodina" komandai izdevās dažus vārtus atspēlēt, neapdraudot regulārā čempionāta uzvarētāju kārtējo uzvaru – 36:32. "Vardar" šosezon SEHA līgā joprojām nav zaudējusi - 17 spēlēs 16 uzvaras un viens neizšķirts.

Dainis Krištopāns uzvarētāju labā guva četrus vārtus (metieni – 4/5), visas četras reizes izceļoties pirmajā puslaikā.

Jāatgādina, ka "Vardar" jau nodrošinājusi uzvaru regulārajā čempionātā un vietu "Final Four", kur bez Krištopāna kluba startēs arī "PPD Zagreb", "Celje Pivovarna Laško" un "Meshkov Brest". Pēdējo regulārā čempionāta spēli "Vardar" aizvadīs savā laukumā pret "Nexe", bet "Final Four" no 13. līdz 15.aprīlim norisināsies tieši Skopjē.

Vācijas 1. Bundeslīgā Aivja Jurdža "Leipzig" savā laukumā ar 26:19 apspēlēja "Lemgo", otrajā puslaikā ļaujot pretiniekiem gūt tikai sešus vārtus. Aivis Jurdžs vārtus neguva (0/0). Vēl vienā spēlē Evara Klešnika "Wetzlar" viesos cīnījās neizšķirti 22:22 ar priekšpēdējā vietā esošo "05/07 Huttenberg", bet Klešniks atzīmējās ar vienu bloķētu metienu un divu minūšu noraidījumu. Desmit spēles līdz čempionāta beigām "Leipzig" ar 29 punktiem ir astotā, "Wetzlar" ar 23 punktiem – devītā.

Vācijas 3. līgā Elvijs Borodovskis guva sešus vārtus "Haßloch" uzvarā 25:21 pār Raimonds Trifanova pārstāvēto "Nußloch". Trifanovs spēlē nepiedalījās. Māris Veršakovs guva trīs vārtus, bet "TGS Pforzheim" viesos cīnījās neizšķirti 30:30 pret "Neuhausen/Filder". Divi vārti Tomam Lielajam, bet "Bad Blankenburg" izbraukumā ar 25:34 piekāpās "Northheimer".

Zaudējumu piedzīvoja arī trenera Armanda Uščina vadītā "Anhalt Bernburg", kas izbraukumā ar 30:42 kapitulēja "Germania Großsachen", savukārt vārtsarga Artūra Kuģa "Großwallstadt" savā laukumā ar 31:18 pārliecinoši apspēlēja "2000 Coburg II".

Francijas ProD2 līgā zaudējumu piedzīvoja Ingara Dudes "Limoges Hand87", kas savā laukumā ar 24:31 piekāpās "Cavigal Nice Sports Handball", lai pēc pirmā puslaika bija vadībā. Dude guva vienus vārtus (1/2) un nopelnīja brīdinājumu. "Limoges Hand87" ar 13 punktiem noslīdējusi uz priekšpēdējo (13.) vietu, tiesa, devītā vieta ir tikai divu punktu attālumā, septītā – trīs.

Slovākijas Ekstralīgā Raivja Gorbunova "Šala" savā laukumā ar 27:21 pārspēja "Považská Bystrica". Gorbunova rēķinā viens noraidījums.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv