Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Sieviešu handbola virslīgas līderu cīņā uzvaru gūst Jēkabpils SS spēlētājas

Rolands Eliņš

Sieviešu handbola virslīgas līderu cīņā uzvaru gūst Jēkabpils SS spēlētājas
Foto: Sandra Škutāne/Handball.lv

LETA. Jēkabpils Sporta skolas (SS) komanda otrdien guva uzvaru Latvijas sieviešu handbola virslīgas mačā.

Jēkabpils vienība izbraukumā ar rezultātu 32:29 (17:15) uzvarēja Salaspils Sporta skolas komandu.

Uzvarētājām lielisku sniegumu demonstrēja Dinija Purviņa, kura iemeta 12 vārtus, kamēr Salaspils vienībā ar deviņiem precīziem metieniem izcēlās Renāte Salmane.

Virslīgas kopvērtējuma vadībā ar 22 punktiem 13 spēlēs ir Jēkabpils Sporta skola (SS), kamēr sešus punktus tai zaudē Salaspils SS. Tālāk ar 12 punktiem ir LSPA, desmit punktus guvusi Ludzas "Latgols", kamēr bez punktiem ir "LAT-2002/"REIR Dobele".

2018./2019.gada sieviešu virslīgas čempionātā spēlē Ludzas "Latgols", Salaspils SS, Jēkabpils SS, LSPA vienības, kā arī "LAT-2002/"REIR Dobele", kas piedalās bez vietas izcīnīšanas tiesībām un izslēgšanas spēlēs nestartēs.

Tikmēr Latvijas čempionāta virslīgā vairs nepiedalās titulētā Stopiņu NHK vienība, kas par valsts čempioni kļuva iepriekšējos trīs gadus pēc kārtas.

Sacensību pirmajā posmā visas piecas komandas aizvadīs četru apļu turnīru.

Izslēgšanas spēļu turnīrā piedalīsies četras komandas, kuras pusfinālā cīnīsies līdz divām uzvarām. Regulārā turnīra pirmās vietas ieguvējas spēlēs ar ceturto spēcīgāko komandu, bet otrajā pusfinālā tiksies otro un trešo vietu izcīnījušās vienības. Arī finālā un cīņā par bronzu spēles notiks līdz kādas komandas divām uzvarām.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-02-12 23:25, pirms 5 gadiem
Malaces, uzvarēja arī back to back spēli pret Salaspili 😎

     [+] [-]

, 2019-02-13 08:20, pirms 5 gadiem
Salaspils vajadzēja uzvarēt!
GO GO GO Salaspils!
Šogad Zelts jāņem ir