Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdža komandai otrā uzvara

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdža komandai otrā uzvara
Aivis Jurdžs
Foto: handball-hannover.de

Otro uzvaru Vācijas 1. bundeslīgā izcīnīja Aivja Jurdža ""TSV Hannover-Burgdorf", savukārt otrajā bundeslīgā rezultatīvi nospēlēja Ģirts Lilienfelds un Ingars Dude, gūstot pa septiņiem vārtiem.

Vācijas 1. bundeslīga

Otro uzvaru sezonā izcīnīja Aivja Jurdža pārstāvētā "TSV Hannover-Burgdorf", kas nedaudz negaidīti ar 30:29 (17:16) pieveica "VfL Gummersbach" handbolistus. Hanoveres handbolisti uzvaru nodrošināja tikai mača izskaņā, kad realizēja 7 metru soda metienu. Jurdžs komandas uzvaru kaldināja ar trīs gūtajiem vārtiem.

Turnīra tabulā izcīnītā uzvara "TSV Hannover-Burgdorf" ļāva pakāpties uz 11. vietu.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā uzvaras turpina izcīnīt Evara Klešnika "GWD Minden", kas ar 29:27 (15:11) izbraukumā pieveica "HSG Varel" handbolistus. Pie panākuma bez Armanda Uščina sastāvā tika arī "Dessau-Roßlauer HV", savā laukumā ar 27:22 (15:12) pārspējot "Nordhorn-Lingen" vienību. Klešniks vārtus neguva, bet nopelnīja brīdinājumu un vienu noraidījumu.

Jau ziņojām, ka Māra Veršakova un Raimonda Šteina kluba "VfL Edewecht" spēle tika pārcelta uz novembra sākumu smagā ceļu satiksmes negadījuma dēļ, kurā cieta Latvijas izlases vārtsargs Raimonds Šteins.

Turnīra tabulā līdere ir "GWD Minden", septīto vietu ieņem "Dessau-Roßlauer HV", bet 12. vietu - "VfL Edewecht".

Dienvidu zonā rezultatīvi nospēlēja mūsu handbolisti, tomēr tas neļāva viņu klubiem izcīnīt uzvaras. Ingara Dudes "HG Saarlouis" ar 29:37 (15:19) zaudēja "HSC Coburg", Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach" ar 25:26 (11:12) atzina "TV Korschenbroich" pārākumu, bet Mareka Skabeiķa "EHV Aue" ar 25:30 (14:13) piekāpās "EHV Aue". Dude un Lielienfelds guva pa septiņiem vārtiem.

Līgas kopvērtējumā "ThSV Eisenach" ieņem sesto vietu, "EHV Aue"- 12 vietu, bet "HG Saarlouis" - 14. vietu.

Vācijas 3. līga

Dienvidu zonā trīs no četriem Latvijas handbolistu klubiem izcīnīja panākumus. Jāņa Pavloviča un Margota Valkovska "HSC Bad Neustadt" ar 23:29 pieveica "SV Anhalt Bernburg", Ivara Serafimoviča "ESV Lokomotive Pirna" ar 39:31 pieveica "SVH Kassel" handbolistus, savukārt Edgara Kukšas "GSV Eintracht Baunatal" ar 28:25 uzvarēja "TV Gelnhausen". Vienīgo zaudējumu piedzīvoja "HC Einheit Halle 05", kas bez Jāņa Grišanova sastāvā ar 25:37 atzina "HSG Gensungen/Felsberg" komandas pārākumu.

Valkovskis komandas uzvaru kaldināja ar pieciem vārtiem, bet Pavlovičs bija precīzs divas reizes. Par Serafimoviča iespēto ziņu vēl nav. Kluba mājas lapā nav informācijas, vai Kukša spēlēja vārtos, taču latvietis tika uzslavēts, ka pamazām uzlabo sniegumu un drīz jau pilnvērtīgi varēsi aizstāt komandas pirmo vārtsargu.

Turnīra tabulā "GSV Eintracht Baunatal" ieņem ceturto vietu, "ESV Lokomotive Pirna" - piekto, "HC Einheit Halle 05" - astoto, bet "HSC Bad Neustadt" ierindojas desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
handball-world.com