Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Septembrī norisināsies Rīgas atklātais čempionāts handbolā

Jānis Pārums

Septembrī norisināsies Rīgas atklātais čempionāts handbolā
Egils Politers (Tenax) un Edgars Vadzītis (Celtnieks)
Foto: Jānis Līgats

Septembra pirmajās divās nedēļās, kā ierasts, norisināsies Rīgas atklātais čempionāts handbolā, kuram var pieteikties līdz otrdienai, 23. augustam, vēsta Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Šogad čempionāts norisināsies no 1. līdz 11. septembrim. Komandas turnīram var pieteikties līdz 23. augustam.

Ja pieteikto komandu skaits būs vairāk kā piecas, tad komandas tiks salozētas divās vai trīs apakšgrupās, saskaņā ar LHF komandu. Apakšgrupās sacensības notiks pēc apļa sistēmas, spēlējot katrai komandai ar katru. Galīgo vietu sadali komandas noskaidros, spēlējot finālsacensības, kuru formāts tiks noteikts atkarībā no pieteikto komandu skaita.

Rīgas čempionāta dalībnieku galīgā apstiprināšana (izloze pa grupām, ja tāda būs nepieciešama) notiks 2016. gada 24.augustā.

Turnīru rīko Latvijas Handbola federācija sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi.

Pēdējos četros gados par Rīgas atklātā čempionāta uzvarētājiem kļuvuši Dobeles "Tenax" handbolisti, kas pēdējās trijās sezonās kļuvuši arī par Latvijas čempioniem.