Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

U-18 handbolisti spēlēs Ulbrokā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

U-18 handbolisti spēlēs Ulbrokā
Latvijas jauniešu izlase Tallinā

Nedēļas nogalē Ulbrokas sporta kompleksā notiks starptautisks jauniešu (1990. gadā dzimušo) izlasēm handbolā, kurā piedalīsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas zēnu komandas.

Tas ir viens no pēdējiem sagatavošanās posmiem Jāņa Valeiko trenētajai komandai, pirms Eiropas kvalifikācijas turnīrā, kur mūsu U-18 handbolisti par divām ceļazīmēm uz finālturnīru cīnīsies ar Islandes, Turcijas un Somijas komandām. Kvalifikācijas turnīrs no 9. līdz 11. maijam notiks Islandē, bet finālturnīrs no 8. līdz 17. augustam Čehijā

„Ierindā ir visi labākie,” iepriecināts ir Valeiko. „Ja nekas nenotiks, tādā sastāvā, kā spēlēsim Ulbrokā, brauksim arī uz Islandi. Maija sākumā sapulcēsimies pēdējā treniņnometnē, kā arī iespējams aizvadīsim vēl kādu pārbaudes spēli. Turnīrā iegūtā vieta nav svarīga, galvenais ir saspēlēt abus sastāvus, lai varētu variēt ar to kvalifikācijas turnīrā.”

Gada sākumā U-18 handbolisti piedalījās starptautiskajā turnīrā 1989. gadā dzimušajiem, kas notika Tallinā un izcīnīja trešo vietu.

Datums Laiks Spēle
11.04. 16:30 Lietuva – Baltkrievija
18:20 Latvija – Igaunija
12.04. 12:00 Lietuva – Igaunija
14:00 Baltkrievija – Latvija
13.04. 10:00 Igaunija – Baltkrievija
12:00 Latvija – Lietuva

Latvijas U-18 izlases kandidāti: Gatis Kozlovs, Austris Tuminskis, Dainis Krištopāns, Kristaps Bārbals, Aleksandrs Pegasovs, Jānis Ločs, Arvis Savickis, Edgars Kukša, Edvīns Latkovskis, Mareks Černousovs, Egils Politers, Andis Ērmanis, Oskars Arājs, Roberts Freibergs, Ansis Bilkštis, Pēteris Trojanovskis, Ivars Bāliņš, Renārs Strazds, Toms Popens, Roberts Zvejnieks, Jānis Šteinbergs, Kaspars Naglis, Andris Lazda, Nauris Sproģis, Edgars Korzāns.
Galvenais treneris: Jānis Valeiko,
treneris: Andrejs Narņickis.

Izmantotie resursi:
handball.lv