Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Vaiņode" droši apspēlē ASK/LSPA

Andrejs Siliņš

"Vaiņode" droši apspēlē ASK/LSPA
"Vaiņodes" handbolisti
Foto: rekurzeme.lv

Svētdien vienīgajā Latvijas čempionāta "SynotTip" Virslīgas spēlē handbolā "Vaiņode" turnīrā par 5.-8. vietu savā laukumā ar 31:26 apspēlēja ASK/LSPA vienību.

Gunāram Liepiņam bija iespēja atklāt spēles rezultātu, taču metiens nebija sekmīgs. Mājinieki atbildēja ar precīzu Aināra Pāvila raidījumu, pārņēma vadību un turpmākajās minūtēs to tikai palielināja. 20. minūtē Rihards Plūme panāca 13:6, un ASK/LSPA pieprasīja pārtraukumu. Īpaši uzlabot sniegumu gan neizdevās un puslaika pārtraukumā komandas devās pie 14:9 par labu "Vaiņodei".

Arī otrā puslaika sākumā aina laukumā jūtami nemainījās, mājinieki turpināja droši turēt vadību un pārsvaru pat palielināja. "Armijniekiem" nelīdzēja arī vēl viens pieprasītais pārtraukums, un Jurģis Strēlis nepilnas 20 minūtes pirms beigām pirmoreiz panāca plus desmit vaiņodiešiem (21:11). Piecas minūtes vēlāk arī viesi beidzot veica kādu izrāvienu (6:2), nedaudz samainot starpību, taču mājinieki laikus pieprasīja pārtraukumu, nostabilizēja sniegumu un nosargāja panākumu ar 31:26.

Ainārs Pāvils uzvarētāju labā izcēlās ar deviņiem vārtu guvumiem, sešus pievienoja Oskars Pāvils, bet pa pieciem Gatim Taujēnam un Rihardam Plūmem. ASK/LSPA labā ar sešiem vārtiem atzīmējās Kristers Rihards Ozols, bet piecus pievienoja Jānis Zvejnieks.

"Vaiņode" ar divām uzvarām trijās spēlēs ieņem otro vietu tabulā, bet ASK/LSPA ar vienu panākumu tikpat aizvadītajos mačos ir pēdējā ceturtā.